Davide Calabria és Samu Castillejo biztosan kihagyja a hétvégi Lecce elleni mérkőzést.

A Milan vasárnap az újonc Lecce együttesét fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 8. fordulójában. A csapat jelenleg a 13. helyen áll 9 ponttal és nemrég edzőváltás történt, így Marco Giampaolót menesztették a vezetőedzői posztról. Az új tréner Stefano Pioli lett, aki a hétvégén mutatkozik be a Rossoneri kispadján.

Pioli a Lecce elleni meccsen nem számíthat Calabria és Castillejo játékára sem. A fegyelmi bizottság határozata szerint mindkét játékos egy meccsre szóló eltiltást kapott a Genoa elleni 2-1-es győzelem után.

A Genoa-Milan meccs 79. percében egy lerántást követően a játékvezető második sárga lappal kiállította Calabriát, így a Milan is 10 emberrel fejezte be a mérkőzést. Aztán a 93. percben Maurizio Mariani játékvezető egy erősen vitatható tizenegyest ítélt a Genoa javára, ami után Castillejo felállt a cserepadról és az ítélet ellen hevesen tiltakozva belépett a játéktérre. Mariani egyből piros lapot mutatott fel a spanyol támadónak.

Calabriának hét forduló alatt ez volt a második piros lapja, ezáltal Olaszországban és az európai topligákban egyaránt őt állították ki a legtöbb alkalommal ebben az idényben.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem ez a Pioli srác elfelejti Calabriát és Contit játszatja majd. Fejben nincs minden rendben (második piros) Mi van? Most kezdődött a bajnokság. Castillejo is felejtős. Nem is baj ,hogy egyik sem játszik.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet