2022. szeptember 27., kedd

Történelmi sikert ért el a Milan női csapata

-

A Milan női csapata idegenben 3-1-re legyőzte a városi rivális Intert, így a piros-feketék megnyerték minden idők első női milánói városi derbijét a Serie A-ban.

Ezelőtt még soha nem rendeztek derbit a női Serie A-ban és a meccs első érvényes találatára a 35. percig kellett várni, amikor Dominika Conc révén a Milan megszerezte a vezetést. A második játékrész elején Gloria Marinelli egyenlített, de három percre rá Conc ismét betalált és előnyhöz juttatta a csapatot.

A 87. percben Salvatori Rinaldi állította be a végeredményt, így a Milan 3-1-re megnyerte a mérkőzést és visszavette az első helyet a női Serie A-ban. A csajok három fordulót követően a Juventusszal holtversenyben 100 százalékos mérleggel vezetik a bajnokságot, 10 rúgott és 2 kapott góllal.

KEZDŐCSAPATOK:

INTER (4-4-2): Marchitelli; Merlo, Debever, Auvinen, Fracaros (67′ Quazzico); Brustia, Regazzoli (40′ Pandini), Alborghetti, Marinelli; Tarenzi (88′ Norton), Goldoni.

Cserék: Aprile; Capucci, D’Adda; Colombo, Santi; Baresi.

MILAN (4-3-3): Korenciova; Vitale (55′ Salvatori Rinaldi), Hovland, Fusetti, Tucceri Cimini (83′ Carissimi); Heroum, Jane, Conc; Bergamaschi, Giacinti, Andrade (63′ Zigic).

Cserék: Piazza; Manieri, Mauri, Mendes; Bellucci; Tamborini.

ÖSSZEFOGLALÓ:

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS