Jelentések szerint a klub csak a felét ajánlja annak a fizetésnek, amit Mino Raiola kér Gianluigi Donnarumma szerződésének meghosszabbítása érdekében.

Donnarumma jelenlegi szerződése 2021. június 30-ig szól a piros-feketékkel. Ezt a megállapodást két évvel ezelőtt, 2017 nyarán kötötték a felek, amikor még Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli irányította a klubot. A nyáron többször is felmerült Donnarumma esetleges távozása, azonban ebből nem lett semmi. A legkomolyabb érdeklődő a Paris Saint-Germain volt, amely hivatalos ajánlat formájában Alphonse Areola játékjogát és 20 millió eurót kínált az olasz válogatott kapusért. A Milan vezetősége azonnal visszautasította az ajánlatot.

Az elmúlt hetekben megkezdődtek a tárgyalások a klub vezetői és Raiola között Donnarumma szerződésének meghosszabbításáról. A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan szeretne hosszabbítani a fiatal kapussal és a fizetését hosszabb távra arányosan elosztani, így a bére 4 millió euróra csökkenne.

Állítólag a klub 2024 nyaráig akarja magához láncolni a 20 esztendős hálóőrt.

Donnarumma a Milan legjobban fizetett játékosa évi 6 millió euróval és a klub javaslata egyáltalán nem nyerte el Raiola tetszését, így a hosszabbításról szóló tárgyalások megálltak. Nem meglepő, hogy Raiola fizetésemelést akar ügyfelének. A Gazzetta szerint a Milan által felajánlott összeg dupláját, azaz 8 millió eurót kér.

Donnarummának ez az ötödik szezonja profi labdarúgóként és az utóbbi időben nagyszerűen teljesített. A WhoScored szerint ebben az évben a 20 éves kapus rendelkezik az egyik legjobb védési hatékonysággal a Serie A-ban és a topligákban.

19 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Bármennyire is fájó ezt leírni, de tehetsége alapján sokkal jobbat érdemel mint ez a mostani Milan. Kár hogy az aktuális főnökei nem tudtak köré rakni egy olyan minőségi csapatot ami felnőne mellé. Várható, hogy Raiola nem fogja hagyni hogy egy középcsapatban kallódjon az egyik legnagyobb gyémántja, és ezt sajna meg is értem.

 2. Azért egy kicsit logikusan gondoljunk már bele…hosszabbítani szeretnénk vele úgy, hogy csökkentjük a fizetését? Mekkora marha menne ebbe bele? 😀 Ez is hűen tükrözi a vezetőség teljes analfabétizmusát és garasoskodását… Sajnos tényleg nem lehetne meglepődni azon, ha Raiola a háttérben már az eligazoláson dolgozna.

 3. El kell adni minél előbb. Ha nem tudják megadni neki az emelést, akkor azért. Ha meg tudnák adni, akkor is inkább adják el, és az árából vegyenek egy kipróbált, olasz ligát ismerő középpályást. Meg egy vaskezű trénert.

  • Mirol beszelsz ember? A Torino ellen az elso gol mi volt ha nem potya? Es ilyenbol van rendesen minden evben arrol nem is beezelve, hogy labbal nagyon gyenge. A 6m fizujaval csak De Gea, Neuer keres nala tobbet. A 8mval ott lenne pariban De Geaval meg Neuerrel es azert lassuk be mocsok messze van toluk.
   A 4m amit a Milan kinal neki az meg mindig tobb mint amit Allison vagy Ter Stegen keres…Csak, hogy helyre rakjuk a dolgokat!!!

 4. Én nem bánnám ha menne. Nagyon nagy körülötte a feszkó minden nyáron. Azért ő is potyázik elég sokat…és lábbal még mindig gyenge. Szerintem simán tudnánk potolni . és lehet a 6M ós fizu is kevés neki ha meg megkapja mások is lázadozhatnak majd…szerintem el kell adni amíg naggyából jó pénz jön érte. És ne legyünk elvakultak nem ér ő 80 millákat…

 5. Birom ezt. Donnaruma egy profi. A világ egyik legjobb kapusa. Neki sokaljuk a 6 M-es fizut. Persze Borini féle sztároknak szívesen fizetünk vagy ámokfuto Reinara vagy Bonaventurának az egyéves gyógykezeléseire 2-3 M-et. Azt megkérdezhetem melyik potyákra gondoltál? Bravurokra emlékszem potyákra nem.

 6. A Torino elleni első gól az potya. Amugy a 6 millajaval a vilag 4-legjobban kereső kapusa a 8m pedig Allison fizetesenek a duplaja. A 6m is a duplaja Kepa fizujanak mondjuk…

  Szoval a 4 a reálisabb nem pedig a 8. A8m az egy Premier ligaban is egy De Gea fizu.
  Es igen azért van potya es tavaly is volt. Ha 20 eves es meg nem kiteljesedett akkor ne kerjen annyit mint aki szokoevente poryazik egyet!!!

 7. Az volt butaság,hogy megadták neki a 6 ot. Ha hosszabbítani akarunk vele akkor Raiola meg más ügynök is többet akar. Ez természetes. Nem kellett volna megadni a 6 ot anno. Csak nagyon meg akartuk tartani,és emiatt túlmentek egy határon.

 8. Szerintem kérjük meg az árát és had menjen, a 6 millió is nagyon sok egy ilyen taknyos bohócnak. Hozzuk vissza Plizzarit, miért böfög itt mindenki Reinaról? Van egy Plizzarink aki szerintem egy tökös edzőnél mint Mihajlovic már védene, nincs is elszállva magától mint ez a madár. Igenis van bőven potyagólja,mint a mult szezonban a Samp elleni. Túlságosan kinyalták a seggét nagyon hamar, neki meg akkora lett az arca hogy az már bűn. Én minden olyan játékost eladnék akinek a zsírdisznó a menedzsere…