A világ labdarúgásának számos korábbi kiválósága jelen lesz szombaton a San Siro lelátóin a Milan-Inter városi rangadón – közölte a klub a hivatalos honlapján.

Két nap múlva rendezik a 224. Derby della Madonninát. Az elmúlt évekhez hasonlóan nagy várakozás előzi meg a mérkőzést, amelyet minden bizonnyal teltház előtt fognak megrendezni szeptember 21-én este. A szervezők ezúttal egy exkluzív zenei, fény- és látványshow-val készülnek a meccs előtt.

A Milan tájékoztatása szerint a San Siróban olyan legendák lesznek jelen, mint Marco Van Basten, Marcel Desailly, Dida, Mauro Tassotti, Ronaldo vagy éppen Fabio Capello. Emellett számos korábbi játékos fog helyet foglalni a lelátón, többek között Serginho, Marek Jankulovski, Dario Simic, Gianluca Zambrotta, Federico Giunti, Stefano Eranio, Maurizio Ganz, Cristian Zaccardo, Florin Raducioiu, Massimo Ambrosini, Pietro Vierchowod, Christian Vieri és Mario Ielpo.

Olyan bajnokok is tiszteletüket teszik a stadionban, mint Hriszto Sztoicskov, Peter Schmeichel, Dominik Paris és Boris Becker, valamint Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke is jelen lesz.

A milánói derbit világszerte élőben fogják közvetíteni több mint 200 országban. A sajtó részlegben 260 újságíró, 40 fotós és 300 televíziós munkatárs lesz regisztrálva.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szevasztok
    Szombat hajnalban indulok a Derbire!
    Soha nem voltam még a SAN Siroban, ez lesz az első MILAN meccs amit élőben látok!
    Közel 25 éve vagyok a csapat szurkolója, nagyon várom, hogy először beléphessek a szentélybe!
    Szurkoljunk együtt a MILAN sikeréért!!!!!!
    AC Milan tu sei tutta la mia vita

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet