Diego Laxalt, a Milan uruguayi balhátvédje egyre közelebb a Torinóhoz.

Laxalt nagy valószínűséggel nem lesz az Atalanta játékosa, miután a tárgyalások sikertelenül zárultak és a felek nem tudtak megállapodni a személyes feltételekről. Eredetileg a két klub megállapodott egymással, de a játékos nem fogadta el a bergamóiak ajánlatát, amely a jelenlegi fizetésének körülbelül felét garantálta.

A játékos ügynöke ma a Casa Milanban járt és fejleményeket közölt. A Torino belépett a Laxalt megszerzéséért folyó versenybe, emellett a Sassuolo érdeklődéséről is hallani.

“Azért jöttünk, hogy egyeztessünk a vezetőséggel és megnézzük a helyzet alakulását. Azt gondolom, hogy ma és péntek között minden eldől. Laxalt közel van-e a Torinóhoz? Nem tudom. Zajlanak a tárgyalások és megpróbálunk egyezségre jutni.” – mondta Laxalt ügynöke, Ariel Krasouski a MilanNews-nak.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint előrehaladott stádiumban járnak a tárgyalások a Milan és a Torino vezetősége között és Laxalt vélhetően kölcsön+opcióval válthat klubot. Emellett a torinói alakulat hajlandó állni a kölcsönidőszak alatt a játékos teljes fizetését, ami körülbelül 1,8 millió euró.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Sajnos a tehetségesnek tartott középszer játékosoknak is túl magas fizetést ajánlunk amiről akkor sem akarnak lemondani miután kiderült róluk, hogy középszerek. Ezért nehéz eladnunk akár kit is. 🙁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet