A Gremio brazil válogatott támadója újra a Milan célkeresztjében, azonban az elsődleges kiszemelt Ángel Correa.

Az átigazolási piac jövő héten hétfőn zárul Olaszországban és a Milan vezetősége erősítést tervez a támadó-szekcióba.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint továbbra is Correa az első számú célpont. A 24 éves támadó a Rossonerit akarja, ám különbség van az Atlético igénye és a Milan ajánlata között. Di Marzio úgy véli, Everton Soares lehet Correa alternatívája.



Az újságíró beszámolója szerint a Milan nemrég kapcsolatba lépett a Gremio elöljáróival Everton miatt. Ugyanakkor bonyolult az üzlet az idő hiánya miatt és az sem elhanyagolható tényező, hogy Everton játékjogát nem 100 százalékban a Gremio birtokolja, hanem megoszlik a klub és az ügynökségek között.

Everton a nyáron kiváló teljesítményt nyújtott a Copa Américán és húzóembere volt a brazil válogatottnak, amely végül megnyerte a hazai rendezésű tornát. A 23 éves brazil támadó lett a torna legeredményesebb játékosa.

Di Marzio szerint Everton értéke körülbelül 40 millió euróra tehető.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. De mi inkább Correát preferáljuk. Elképesztő. Egyelőre eléggé az arcot a tenyérbe temetősen alakulnak a dolgok.

 2. Nevetséges. A nyár elején rögtön meg lehetett volna venni. De nekünk olyan ember kell, akit nem akarnak olcsóbban elengedni, annak ellenére se, hogy Correa semmit se bizonyított. Évi 4 gól az szinte nulla.
  Az Atletico amint eladná Correa-t nekünk nagy pénzért, már vinné is Everton-t. Ki járna jobban?
  Az egész nyarunk ráment erre a balfaszságra.

  • Ennyiért soha az életben nem adja a Gremio, ez fix… Valami 80 milliós kivásárlási ára van a srácnak. Tavasszal még lehet 40 millió volt az értéke/ára, de azóta letolt egy bitang Copa Américát amely által olyan szinten ment fel az ára h nem kifejezés. Szerinted miért van még Brazíliában? 😀 Túl sokat kérnek érte.

   • Értem én, de egész nyáron 40 millióról beszéltek. Sztem azt a bizonyos 40+10+7 milliót, amit az Atletico kér Correa-ért, Everton jobban megérdemli. 70-80 milliót ő se ér.

  • A gólok száma szar Correa-nak, de ő Atletico-ban nyomott le pár évet, ami BL-ben menetelt sokszor, úgyhogy rutinos játékosról van szó és az Atletico taktikájához elég jól illett a stílusa, mert van hogy hátul szerel és utána jól gyorsan hozza ki a labdát és részt vesz az összejátékban. Sokszor nem lőttek gólt a forintos labdáiból, úgyhogy a gólpasszainak a száma se sok, de kulcspasszokat adogat, gyors és technikás, a Seria A-ban kiemelkedő lehetne. Everton nem sokat bizonyított és a brazilok megkérik az árát egy játékosnak 40 körül fizettünk Paqueta-ért, aki szinte 0 percet játszott a Copa-n, úgyhogy egy Evertonért, aki a torna egyik legjobbja biztos nem 40-et kérnek és közben nem is bizonyított európai csapatban vagy Bajnokok Ligájában, úgyhogy első ránézésre lehet szimpatikusabb, mert brazil és egy Copa-n jó volt, de láttuk, hogy a Brazil válogatott nem képes egy világbajnokságon legyőzni egy valóban erős európai csapatot.

   Igazából nagyon gyorsan kéne Correa, mert az ő stílusa hiányzik ahhoz a sok passzos játékhoz, amivel szép játékot lehet játszani, mert Piatek befejező csatár Suso körülményesen lassú, Samu meg jó csere, de nem több sajnos.

   Ezen kívül még Bennacer-nek kéne jól teljesítenie a középpályán, de Udine ellen kicsit beszarva játszott és egyszer nem kért el egy labdát, ebben Biglia még a legjobb nálunk, ami baj, mert sérülékeny és nem is hozza azt a szintet, amire szükség lenne, de mások rosszabbak nála ott jelenleg. Most remélhetőleg kezdőként kap szerepet Bennacer és akkor lesz ideje megszoknia, hogy nem egy Empoli mezét hordja.

 3. Meglepődnék, ha 40 millió euróért elengednék a srácot. Esélytelen kategória, annál sokkal több az ára. Még a tavasszal volt egy interjú a Gremio elnökével aki gyakorlatilag kinevette az újságírót aki azt kérdezte, hogy 40 milliós ajánlat esetén elengednék-e. Az elnök válaszul azt mondta h a szerződésében 80 milliós kivásárlási ár van…

  Elég megnézni mi volt a nyár elején. A sajtó szerint Torreira 35-ért mozdítható lett volna, erre az Arsenalnak esze ágában sem volt megválni tőle. Upamecano esete ugyanez. Írták h mivel nem alapember Lipcsében és távozna ezért 25-30-ért mehet, közbe meg a németek visszadobtak egy nagyságrendileg magasabb ajánlatot is. Everton sztori ugyanez, 40 millióért nem fogják eladni, különben már fél európa vitte volna…

 4. Akkor van egy drága A terv és egy még drágább B? Bár lehetne Everton 15 millió is akár, vezetőink úgyis bele vannak bolondulva ebbe atleticos Correa-ba.

  • Lehet Everton az új Neymar, de erre nincs semmi garancia, mert eddig a 0 brazil bajnokságban játszott és villogott egy piszok gyenge Copa Americán, ahol az argentínok úgy jutottak tovább a csoportjukból, hogy csak Katar-t tudták megverni. Correa meg BL-ben játszott már top csapatok ellen, úgyhogy bizonyított már Európában is. Jó játékos nincs 30-40 millió alatt, hiába lehetett régen annyiért igazolni sztárokat, manapság amelyik csapat a BL-ben vitézkedik meg van saját stadionja azok ki tudják fizetni ezeket az összegeket gondolkodás nélkül és ott azon megy a pöcsölés, mikor 80-100-at kérnek valakiért. Mi nem tartunk még ott.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet