Sajtóhírek szerint Lucas Biglia izomsérülést szedett össze a csapat pénteki edzésén.

A Milan az első tétmérkőzésére készül az Udinese ellen a Serie A 2019/2020-as idényében. A várakozások szerint Marco Giampaolo ugyanazt a kezdőt szándékozik pályára küldeni, mint az utolsó felkészülési meccseken, viszont sérülés történt.

A Sky Sport Italia tájékoztatása szerint Bigliának a pénteki edzésen megsérült a combközelítő izom a bal lábában, így veszélybe került a játéka az Udinese elleni bajnoki nyitányon. A hírek szerint az argentin középpályás sérülése nem túl súlyos, viszont nagyon valószínű, hogy kihagyja az összecsapást.

Amennyiben Biglia nem tudja vállalni a játékot, akkor Hakan Calhanoglu pótolhatja a védelem előtt, míg mellette Fabio Borini és Lucas Paquetá kezdhet a középpályán.

Ugyan Ismael Bennacer bevethető, de még csak nemrég állt edzésbe a csapattársakkal.

A Sky és a Gazzetta is ezt a kezdőcsapatot várja az Udinese elleni meccsen.

Gianluigi Donnarumma
Davide Calabria, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli, Ricardo Rodriguez
Fabio Borini, Hakan Calhanoglu, Lucas Paquetá
Suso
Samu Castillejo, Krzysztof Piatek

10 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nálam megkapná az első fekete pontot Giampaolo, ha valóban ezzel a kezdővel állnánk fel. Borini? Könyörgöm, miért?! Hakan, mint regista? Szerintem ez kb az Emmanuelson jobbszélsőként való szerepeltetését súrolja. Samu kezdőben való szerepeltetését már meg sem említem.
  Nagyjából két hete rendelkezésre áll a keret nagy része. El nem hiszem, hogy a fenti fedezet sor jobb megoldás, mint bedobni a mélyvízbe Bennacer-t, vagy pályára küldeni Kessie-t.

 2. Bennacer gyalog jött haza Afrikából, hogy ekkora kímélés alatt van? Értem én, hogy Afrika kupa meg minden, de ha a kezdőbe kerülne se lenne kötelező végigjátszania a meccset, lecserélés is van a világon.
  Mindegy, lélekben készülök, hogy a 2. forduló kezdője is így fog kinézni…

 3. Én nem tudom mi történik. Feladtuk az EL indulást, hogy rendben legyen az FFP és hogy kellően szabadon tudjunk invesztálni a klubba, kellően megerősítsük a csapatot.
  Mi tartja vissza a vezetőséget, hogy igazoljon?
  Maldini és társai mégis inkább spórolós üzemmódban gondolkodnak?
  Vagy Giampaolo kérte, hogy tartsák meg a semmirekellő játékosokat, kért egy Correa-t és ennyi?
  Azt mondta nekik, hogy megoldja ezekkel a játékosokkal is?

  Nem tudjuk mi van a háttérben, de gondolom mindannyian egyetértünk, hogy ez nem az az erősítés, amire vártunk. Ez nem az az erősítés, amivel több esélyünk lehet elérni a 4. helyet a bajnokságban.

  Ha Biglia lesérült, akkor Bennacer-nek kellene játszania. Szoknia kell az olasz focit? Hol is játszott az előző szezonban? Nincs meg az erőnléte? Afrika kupát nyomott. Ő érkezett legkésőbb. Pár hét alatt nem eshetett ennyire vissza.

  Lényeg a lényeg, ha az Udinese-t nem tudjuk elverni, mi máris mínuszban vagyunk, mert ez az a kategória, ahol hoznunk kell a 3 pontokat, ha BL-t akarunk.

 4. Én bízom Giampaolóban, bár ez a kezdő eléggé érdekes. Vannak védhető döntések persze (Leao, Duarte, Bennacer vagy a nyelvet nem ismeri vagy nincs megfelelő erőnléti állapotban vagy a taktikai elemeket nem sajátította el, esetleg mindhárom), de amin leginkább meglepődtem, az Krunic, akinek a személyében ezek szerint vettünk egy 8 milliós játékost, akit a jobb oldali mezzala posztján Kessie és Borini is megelőz.
  Leao padoztatása érthető lenne, ha Castillejo nem bizonyította volna nyáron, hogy mennyire nem tud azon a poszton (valamint Piatekkel össze-) játszani. Remélem, legalább fél órát azért kapni fog a portugál srác, ha valamelyik (vagy mindkét) csatár szarul teljesít.

  Drukkolok Giampaolónak, hogy jól induljon, de ha elmarad a csapat (eredményben, játékban) attól, ahol szerintem időarányosan tartania kellene, akkor nem fogom megvédeni. 🙂

  Egyébként szerintem 2-1-re nyerünk Suso és Piatek góljaival.

 5. Hát azért idegenben úgy felállni, hogy egy normálisan védekezni tudó középpályásunk se legyen a pályán elég meredek. Szerintem nem vagyunk mi Manchester City, hogy ezt ilyen formában bevállaljuk mégha az Udinese nem is erős csapat. Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből ha ez a kezdő fog felmenni a pályára. Én kiegyznék egy 4-3-as győzelemmel így látatlanban 😀

 6. Ezért nem kellett Bakayoko? Ez így egy nagy nulla. Cabelos igazolás lett volna, de még az sem sikerült. Nagy ígéretek negy semmi. Borini te atya ég. Kessie nélkül átjároház lesz a középpályánk, de nem baj majd a bomba biztos Mussacio megállít mindent. De a remény hal meg utoljára. Forza Milan.