Diego Laxalt egyre közelebb a klubváltáshoz és egybehangzó hírek szerint az Atalanta van a legjobb pozícióban a szerződtetéséért folyó versenyfutásban.

Kedden pozitív megbeszélést folytatott a Milan vezetősége a játékos ügynökével, Ariel Krasouskival. Az ügynök az újságírók kérdésére elmondta, hogy dolgoznak a mindkét fél számára kielégítő megoldáson.

“Nagy összhangban dolgozunk a Milannal annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a klub és a játékos számára egyaránt. Pozitív találkozó volt az igazgatókkal. Továbbra is kapcsolatban maradunk a vezetőséggel, hogy olyan klubot találjunk, amely játéklehetőséget biztosít Laxalt számára. Kölcsön vagy átigazolás? Diego kölcsönbe fog távozni.” – mondta Krasouski.

Paolo Maldini megerősítette, hogy két szélsővédő távozóban van és a hírek szerint az egyik Laxalt.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója arról számolt be, hogy az Atalanta előrehaladott tárgyalásokat folytat a Milan elöljáróival Laxalt klubváltásáról. Az üzlet egy szezonra szóló kölcsön lehet vásárlási opcióval, amely bizonyos feltétel – vélhetően meccsszám – teljesülése esetén kötelező érvényűvé válik.

A Milan vezetősége nyitott arra, hogy kölcsönadja az uruguayi válogatott játékost, azonban a klub a kölcsönszerződés mellé inkább a kötelező vásárlási jogot preferálná, hogy egy év múlva garantáltan pénzt kapjon érte. Di Marzio megjegyzi, hogy Laxalt iránt a Lyon és a Marseille is érdeklődik, azonban utóbbi együttes a pénzügyi fair play problémák miatt nem tudott ajánlatot benyújtani.

A várakozások szerint Laxalt ügynöke csütörtökön fog találkozni az Atalantával.

3 hozzászólás a bejegyzéshez