Diego Laxalt egyre közelebb a klubváltáshoz és egybehangzó hírek szerint az Atalanta van a legjobb pozícióban a szerződtetéséért folyó versenyfutásban.

Kedden pozitív megbeszélést folytatott a Milan vezetősége a játékos ügynökével, Ariel Krasouskival. Az ügynök az újságírók kérdésére elmondta, hogy dolgoznak a mindkét fél számára kielégítő megoldáson.

“Nagy összhangban dolgozunk a Milannal annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a klub és a játékos számára egyaránt. Pozitív találkozó volt az igazgatókkal. Továbbra is kapcsolatban maradunk a vezetőséggel, hogy olyan klubot találjunk, amely játéklehetőséget biztosít Laxalt számára. Kölcsön vagy átigazolás? Diego kölcsönbe fog távozni.” – mondta Krasouski.

Paolo Maldini megerősítette, hogy két szélsővédő távozóban van és a hírek szerint az egyik Laxalt.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója arról számolt be, hogy az Atalanta előrehaladott tárgyalásokat folytat a Milan elöljáróival Laxalt klubváltásáról. Az üzlet egy szezonra szóló kölcsön lehet vásárlási opcióval, amely bizonyos feltétel – vélhetően meccsszám – teljesülése esetén kötelező érvényűvé válik.

A Milan vezetősége nyitott arra, hogy kölcsönadja az uruguayi válogatott játékost, azonban a klub a kölcsönszerződés mellé inkább a kötelező vásárlási jogot preferálná, hogy egy év múlva garantáltan pénzt kapjon érte. Di Marzio megjegyzi, hogy Laxalt iránt a Lyon és a Marseille is érdeklődik, azonban utóbbi együttes a pénzügyi fair play problémák miatt nem tudott ajánlatot benyújtani.

A várakozások szerint Laxalt ügynöke csütörtökön fog találkozni az Atalantával.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem Laxalt volt a legnagyobb problémánk, de akkor most már ne álljunk meg.
    Mehet Castillejo, Strinic, A.Silva és akár Calhanoglu is! De most már focistákat hozzunk kérem szépen!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet