Könnyen elképzelhető, hogy Lucas Biglia a következő szezont már nem a Milan játékosaként fogja megkezdeni, ugyanis bejelentkezett érte a Genoa.

Bigliának egy év múlva lejár a szerződése és szinte biztosra vehető, hogy a klub nem fog hosszabbítani vele – legfőképpen a magas fizetése miatt. Ez azt jelenti, hogy a Milannak még ezen a nyáron értékesítenie kell, ha pénzt szeretne érte kapni. Januártól már más klubok szabadon tárgyalhatnának vele az előszerződésről.

Alfredo Pedulla, a SportItalia újságírója arról számolt be, hogy Biglia igent mondott a Genoának, amely három évre szóló szerződést kínált neki évi 1,7 – 1,8 millió eurós fizetéssel. A genovai együttes kulcsszerepet szán a 33 éves középpályásnak.

A Genoának most már csak a Milannal kell megállapodnia az átigazolási árról. Marco Giampaolo valószínűleg Ismael Bennacerrel számol a kezdőcsapatban és jelenleg kérdéses, hogy Biglia esetleges távozása esetén a klub szerződtetni fog-e újabb játékost arra a posztra az algériai középpályás mögé.

Biglia két évvel ezelőtt, 2017 nyarán 19,2 millió euróért érkezett a Lazio együttesétől és azóta 56 tétmérkőzésen 2 gólt illetve 3 gólpasszt jegyzett a Milanban.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Az alibi játéka nagyon passzolt a lazio rendszerébe, jól becsapta ezzel a mirabelli-montella csodaszopacsduót. Az argentín válogatottban dupla nulla volt. Voltak kiegyensúlyozottabb időszakai ugyan, de összeségében egy tipikusan túlértékelt játékos.

 2. Nálam jobban,és többször tuti nem szidta senki Bigliát ! Mutt-al egyet értek, én is mindig azt mondtam,hogy egy 25 M € értékű játékos ne alibista legyen. Aztán telt-múlt az idő, és felvette a ritmust,sőt gólt is rúgott,talán hármat is, és megváltozott a véleményem róla, mert sokat brusztolt, stb.. Most kicsit sajnálnám,hogy elmegy, de 25 millió eurót akkor sem ért, sőt, hogy most csak 6 milliót adna a Genoa, egyenesen űbergáz. Ezzel is látszik,hogy túlárazottak az átlag,és az alatti játékosok,ha a Milan érdeklődik utánuk..
  Forza Milan !

 3. Az Argentin válogatottban dupla nulla volt? Azért a 2014 es VB-én Messi melett a legjobb Argentin volt, nagy szerepe volt abban hogy döntőt játszhattak.Szerintem nálunk is az első szezonja igazán jó volt, a sérülése után már messze nem a régi sajnos…

 4. Én nagyon is megvoltam elégedve vele. Olyanokat tud, amit az összes többi még csak tanulgat.
  Hogy ki volt a jobb, ő vagy Bakayoko? Szerintem nagyjából ugyanazon a szinten voltak, de mindketten másképp oldották meg a dolgukat.
  Na mindegy, annak ellenére, hogy kedveltem örülök a hírnek. Kapunk érte némi zsozsettát – villanyszámlára elég – kap egy jóféle szerződést a Genoa-nál.
  Viszont oda még igazolnunk kell. Bennacer nem lesz elég.

 5. Ott lesz helyette Krinits v. Krunits vagy hogy hívják, ő jobb lesz tuti 😀 5-6 M-ért minek eladni!? Igenis jol teszi a dolgát. Egy évnyi fizetése kibírhato és van egy tökéletes csere játékos. Meg mi lesz, ha az összes szipi-szupi igazolásunk felsül…😀