A Milan vezetősége kedden délután Milánóban tárgyalt a Fiorentina képviselőivel.

A piros-feketék már jó ideje figyelemmel követik Jordan Veretout teljesítményét, aki a nyáron nagy valószínűséggel távozik a Fiorentina együttesétől. A 26 éves középpályás az előző idényben 37 tétmeccsen 5 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

A La Gazzetta dello Sport, a Corriere della Sera és SportItalia egybehangzó értesülése szerint Paolo Maldini és Fréderic Massara találkozott a Fiorentina igazgatójával, Daniele Pradéval. Állítólag a piros-feketék játékos bevonásával szeretnék csökkenteni Veretout átigazolási árát, ezért a találkozón felajánlották Lucas Biglia, Patrick Cutrone, Fabio Borini, Diego Laxalt és Ivan Strinic közül egy játékos játékjogát.

A Gazzetta szerint a firenzei alakulat elutasította a lépést, ugyanis csak pénzt szeretnének kapni a francia középpályásért. Nem lesz könnyű egyezségre jutni, mivel a Fiorentina 25 millió eurót kér Veretout-ért és jelen pillanatban nemet mondtak a Rossoneri által felajánlott játékosokra.

A Fiorentina a következő napokban a Romával és a Napolival is tárgyalni fog, ugyanis mindkét együttes érdeklődik Veretout iránt.

A Milan mindenképpen szeretné megszerezni Veretout játékjogát és a klub előkészített egy szerződés ajánlatot a játékosnak, amely a következő: 4 évre szóló szerződés 2,5 millió eurós fizetéssel.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ez mitől ilyen jó?? Én őszintén szólva nem láttam még igazán jól játszani. 5-ből 5 gól 11-esből lőtt ha jól emlékszem. Szerintem igazán 1 játékos hiányzik még ha meg van Krunic, az pedig Ceballos legyen.
  Cutrone pl 100x többet ér, mint ez a gyerek.

 2. Még a majdnem kiesett Fiorentina se lát fantáziát egyik játékosban sem, akiket bevontunk volna az üzletbe? Strinic mondjuk elég nehéz időkön van túl, de a másik négyre nézve elég szomorú, hogy még a liga tizenhatodik se mutat érdeklődést.

 3. Nem mondom, hogy rossz játékos, de nem akarom elhinni, hogy nem találtunk jobbat….
  Akarjuk a BL-t egyáltalán?
  Csak 3 csapattól lehetünk gyengébbek. Ez a 3 csapat már-már borítékolhatóan a Juve, Napoli, Inter trió.
  Értem én, hogy mi most azt a luxus-t élvezhetjük, hogy csak a bajnokságra kell koncentrálnunk, de ez így erre is kevés lesz.
  Roma, Lazio, Atalanta, Sampdoria, Torino… megesznek minket nyersen.