A hírek szerint a Cagliari 50 millió euróban állapította meg a 22 éves középpályás árát.

A városi rivális Inter előrehaladott tárgyalásokat folytat a Cagliari vezetőségével Nicoló Barella megszerzéséről, azonban a felek még mindig nem jutottak egyezségre. Egybehangzó hírek szerint ezt kihasználva a Milan is érdeklődik a tehetséges játékosért.

A Corriere dello Sport ma reggel a címlapján számolt be arról, hogy a Milan is versenybe szállt Barella szerződtetéséért. Az olasz játékost az Inter már hetek óta kerülgeti. Állítólag a Rossoneri vezetősége az elmúlt órákban kapcsolatba lépett a Cagliari képviselőivel, hogy egy jelentős ajánlatot tegyen a játékosért.

A Gazzetta szintén beszámolt arról, hogy Barellával erősítené meg a középpályáját a Milan. A lap szerint az Inter vezeti a versenyfutást, mivel már tárgyalt a szardíniai klubbal és a játékossal is. Paolo Maldini és Zvonimir Boban az egyik legnagyobb olasz tehetségnek tartja Barellát, így a két szakvezető szorgalmazza, hogy az Elliott komoly pénzügyi erőfeszítéseket tegyen a leigazolása érdekében.

A Cagliari 50 millió eurót kér az olasz válogatott középpályásért, aki tavaly októberben mutatkozott be a nemzeti csapatban és azóta 2 Európa-bajnoki selejtezőn is betalált. A klub nyitott arra, hogy az 50 milliós árat más játékosok bevonásával csökkentsék és a Milan hajlandó lenne felajánlani akár Patrick Cutronét – írja a Corriere.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A Susoért kapott pénzecskéből finanszírozhatnánk a srácot… Azért, ha valakit a Cagliariból hívnak be a válogatottba és ott játszatják is, sőt ezt ő meg is hálálja, akkor csak nem lehet kétballábas.
  Az más kérdés, hogy klubrekordot jelentő pénzt kellene utalni Szardíniára érte… Sajnos hozzá kell szokni ezekhez az árakhoz!

 2. Ami biztos, hogy a Milan 100m minusszal zárta az évet!!
  A játékos eladások ezt fogjak potolni /csokkenteni szóval Suso árából nem Barella jön hanem senki ..Castillejo max

  Az FFP szerint Juni 30ig lehet a hianyt fedezni azaz játékost eladni.

  Ez kacsanak tűnik sajna

  • Az FFP szerint eddig sem igazolhattunk volna 100….. meg 70…. milliókért………

   Egyéni megállapodásunk van a költségvetési egyensúly helyreállításáról asszem 2021-ig szóló ha jól emlèkszem de a dátumban nem vagyok biztos.

  • Tegyük hozzá h. Tonali egyelőre csak U21-es (19 évesen), Sensi és Barella pedig már felnőtt válogatottak. Én is inkább őt választanám. Koránál fogva is több benne a potenciál, illetve be is férne hoznánk. Nálunk fejlődhetne, Juvéban és Interben csak padozna. Barellát meg vigye az Inter 50-ért.

 3. Fejetlenségnek tűnik az egész, nem csapatépítésnek. Eladsz két alapembert a csapatodból (-2) és veszel egy hasonló jó játékost (+1). Valaki nagyon rossz matekból a Milan-nál.
  Az alapemberek mellé kellene újabb jó játékosokat igazolni.

   • Montolivo-Berto papa 😀
    Amúgy az egyik gondolom Bakayoko, de a másik….
    Véleményem szerint remek vétel lenne, DE ! meg kell fontolni kit vonunk bele az üzletbe. Felmerült Laxalt és Cutrone neve is. Úgy gondolom egyik sem lenne jó döntés. 4-3-1-2 esetén Cutrone játékára szükség van, illetve nagy jövő áll előtte. Egyértelmű hiba lenne eladni. Laxalt pedig cserének minőségi, formáció váltás esetén pedig több poszton bevethető mint Rodriguez.
    Ennek ellenére nagyon támogatom ezen üzletet. Biglia a kora miatt valószínűleg nem belevonható az üzletbe, esetleg Casti, Borini. Meglátjuk. Mindenesetre bizakodó vagyok.