2022. szeptember 29., csütörtök

Kaká a Milanról, Maldiniről, a jövőjéről és Gattusóról

-

Ricardo Kaká, a Milan korábbi klasszisa szerint Gennaro Gattuso jó munkát végzett és nagyon sajnálja, hogy 1 ponton múlt a Bajnokok Ligája-kvalifikáció.

A brazil legenda 2017 decemberében fejezte be karrierjét és most sportigazgatói tanulmányokat folytat Brazíliában. Kaká ma Párizsban egy rendezvényen játszott Zvonimir Bobannal, a FIFA főtitkár-helyettesével, aki hamarosan visszatérhet a Milanhoz.

“Boban? Még nem mondott semmit, más dolgokról beszéltünk. Örömmel tölt el, hogy ma játszhattam vele, bár ezt a Milannál nem tudtam megtenni. Nagyon jól szórakoztunk. Milan? Nagyon sajnálom, hogy egy ponttal lemaradtunk a Bajnokok Ligájáról. Meglátjuk, hogy a változásokkal milyen irányt vesz a Milan. Ott van Maldini, aki marad a klubnál. Most változás van, de úgy gondolom, hogy a helyes úton vagyunk.” – nyilatkozta Kaká.

“Gattuso? Azt gondolom, hogy Rino nagyszerű munkát végzett, különösen abban a tekintetben, hogy képes volt átadni a játékosoknak a Milan DNS-t és azt, hogy mit jelent ebben a mezben játszani. Voltak nehézségei, de jól teljesített.”

“Leonardo? Nem tudom, hogy miért távozott a Milantól. Hallottam néhány pletykát, de biztosan megvolt a saját oka. Maldini? Ő egy kiváló példa számomra. Kilenc évet várt, mielőtt visszatért a labdarúgás világába. Úgy gondolom, hogy hasonló irányt fogok követni, de mindig közel leszek a Milanhoz. Brazíliában is mindig nézem a Milan mérkőzéseit és figyelemmel követem a híreket. Meglátjuk, hogy mi történik a jövőben.”

“Aranylabda Van Dijknak? Beszélgettem erről a barátaimmal és a testvéremmel. Van Dijkot választanánk. Nagyszerű idénye volt a Premier League-ben és őrült teljesítményt nyújtva megnyerte a Bajnokok Ligáját. Meglátjuk, hogy milyen döntés lesz, de eljött az idő egy védő díjazására.”

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Eljött az idő egy védő díjazására…

    Főleg azért, mert így nem egy argentin kapná az Aranylabdát…

    Nálam a világbajnokságot nyert csapat legjobbja kapná a díjat. Ha nincs vb, akkor a Bajnokok Ligája győztesének legjobbja nyerne, már amennyiben volt kiemelkedő teljesítmény a sorozatban. Ha nem volt, jöhetne az, aki megnyerte az Európa-bajnokságot vagy a Copa Americát, és ott a legjobb teljesítményt nyújtotta. Ha itt sem volt kimagasló teljesítmény, akkor jöhetnének a bajnokságok (PL-PD-Serie A-Bundesliga sorrendben).

    Szép Messi teljesítménye, de megérdemli-e a legnagyobb egyéni elismerést az a játékos, aki a szezon legfontosabb meccsén, a Liverpool elleni visszavágón játszik a leggyengébben? Szép az aranycipő meg a spanyol bajnoki cím, de a bajnokságot gyakorlatilag semmibe sem veszik a sztárcsapatok, csak arra “használják”, hogy az ott elért helyezésükkel bejussanak a BL-be.

    Kaká sok újat nem mondott, de jó tudni, hogy továbbképezte magát.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS