Cristian Zapata ügynöke elmondása szerint a játékos eddig abban reménykedett, hogy tovább folytathatja a Milan játékosaként, de most már értékelik az ajánlatokat.

Zapata már 7 éve a Milan játékosa, ugyanis 2012-ben csatlakozott a csapathoz a Villarealtól. A kolumbiai válogatott védő szerződése a nyáron lejár és szabadon igazolható lesz. A játékos szeretett volna két évre aláírni és hosszabbítani, de a klub úgy döntött, hogy nem tart igényt a 32 éves játékosra, aki az aktuális szezonban 20 mérkőzésen lépett pályára.

“Cristian mindig abban reménykedett, hogy a Milanban folytathatja.” – kezdte Iván Córdoba, Zapata ügynöke az Espansione TV műsorának adott interjújában.

“Amikor már hosszú ideje vagy egy csapatban és számos fontos dologért harcolsz, akkor bizonyos dolgok – mint például a szerződés – háttérbe szorulnak. Más hozzáállást várt a klub részéről. Nem várta el azt, hogy ugyanolyan feltételekkel írjon alá egy új szerződést, de reménykedett abban, hogy kapni fog egy két évre szóló szerződéshosszabbítást, ami stabilitást ad és ezáltal megpróbál még jobban teljesíteni. Cristian úgy érzi, hogy még sokat adhat a Milannak.”

“Most értékeli a jövőjét és még mindig megvan benne az akarat, hogy komoly kihívásokkal nézzen szembe. Most a nemzeti válogatotthoz megy, mert Kolumbiának szüksége van rá. Úgy gondolom, hogy jól fog teljesíteni és biztosan érkezni fognak komoly ajánlatok. Inter? Jelen pillanatban erről is beszéltünk. Olaszország vagy külföld? Még nem tudjuk, de egy olyan játékos, mint Cristian számos csapat számára hasznos lehet, még Olaszországban is.” – fejezte be.

Zapata a pályafutása alatt 148 alkalommal lépett pályára a piros-feketék színeiben.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Sokan szidták… az is igaz, hogy hullámzó a teljesítménye de kiegészítő emberként sose okozott csalódást.

    Azt kell átgondolni, hogy kiegészítő emberként van-e hely neki a padon. Illetve szűkös anyagi lehetősègeink megengedik-e, hogy lecseréljük egy fiatalabbra pénzért. Gondolom 3 KH nem elég egy szezonra?!

    Ha távozna akkor sok sikert neki a továbbiakban.

    • Így van. Meg érdemes lenne megvárni hogy az új edző számít-e rá. Mert ha nem, akkor nyilván menjen Zapata, de ne kelljen már a helyére 10-15 millióért venni egy értelmes játékost, amikor sokkal nagyobb szükség lenne a középpálya meg a szélek megerősítésére… Caldara ebben az évben kötve hiszem hogy játszani fog, szóval ha Zapata megy akkor 2 belső védő van Alessio és Musa? Ez nagyon kevés…