2022. szeptember 27., kedd

Calhanoglut két angol együttes is vinné a nyáron

-

Hakan Calhanoglu egyike azoknak, akik a szezon végén elhagyhatják a Milant.

Calhanoglu szinte az egész szezonban formán kívül játszik és csak árnyéka önmagának. Januárban már felmerült a távozásának lehetősége, akkor viszont a klub Gennaro Gattuso nyomására elutasította az RB Leipzig megkeresését. Calhanoglu egyáltalán nem érinthetetlen és a sorsa kérdéses – ennek megfelelően a Milan meghallgatja az ajánlatokat.

A török Fanatik portál szerint a Premier League-ből a Leicester City és a West Ham is érdeklődik Calhanoglu iránt. A piros-feketék 2 évvel ezelőtt 21 millió euróért szerződtették a török válogatott játékost a Bayer Leverkusentől és ennél magasabb összegért szeretnék eladni. Állítólag a milánóiak vezetősége 30 millió euróban határozta meg Calhanoglu árát.

A hírek szerint a Premier League mellett a Bundesligából is vannak klubok, amelyek szívesen látnák Calhanoglut és nem szabad megfeledkezni a török Galatasarayról sem.

Calhanoglu ebben a szezonban eddig 40 tétmérkőzésen 2 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.

Forrás:milanlive.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mikor ideigazolt gondoltam jönnek az életveszélyes szabadrúgások, halálpontos átlövések. De két dolgot nem láttam tőle sűrűn, életveszélyes szabadrúgásokat és halálpontos átlövéseket.
    A legendás 10-es mez újabb, sokadik méltatlan gazdája, ha érkezne értelmes ajánlat elengedném, szerintem ő akkor se pótolhatatlan, ha csak az EL jönne össze.

  2. Nagyot csalódtam benne és 25-30 millió euróért mehet, azalatt semmiképpen sem.

    Bár a jelenlegi középpályát nézve kaphatna egy esélyt egy új edző kezei alatt. Ő nem támadó. Hakannak nem a gólszerzésre kellene törekednie, hanem a gólpasszok adására. Éppen ezért hozni kell a bal oldalra mellé egy veszett gyors szélsőt, ő pedig mehet középre tkpnak 4-2-3-1-ben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS