A hírek szerint a Milan vezetősége hamarosan találkozni fog Mino Raiolával, hogy egyeztessenek Giacomo Bonaventura lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Bonaventura a szezon elején súlyos térdsérülést szenvedett és novemberben meg kellett operálni. A műtétet Pittsburgben, az Egyesült Államokban végezték és sikeres volt. Akkor az orvosok 8-9 hónapra becsülték az olasz középpályás felépülési idejét. Bonaventura nemrég a MilanNews-nak elmondta, hogy a felépülése jó ütemben halad.

A Tuttosport jelentése szerint a következő hetekben lesz egy találkozó a klub vezetősége és Mino Raiola között. A Milan szeretné meghosszabbítani Bonaventura szerződését, amely jelenleg jövő nyárig – azaz 2020. június 30-ig – szól. A súlyos sérülése ellenére a klub továbbra is bízik benne és fontos játékosként tekint a 29 éves középpályásra.

Bonaventura ebben a szezonban 8 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki. A várakozások szerint az olasz válogatott középpályás az aktuális idényben már nem léphet pályára és a nyári előszezonban fog visszatérni.

6 hozzászólás a bejegyzéshez