Patrick Cutrone ügynöke elismerte, hogy Spanyolországból és Németországból is érdeklődtek az olasz csatár iránt.

Cutrone az idei szezonban 22 tétmeccsen lépett pályára és 7 alkalommal volt eredményes. A 21 éves saját nevelésű csatár a 2018-as esztendőben 16 góllal lett a legeredményesebb játékos a csapatban. Ügynöke a MilanNews-nak adott interjújában beszélt a külföldi ajánlatokról, Cutrone céljairól, Gonzalo Higuaínról és az U21-es Eb-ről is.

“Ha más nemzetiségű lenne, akkor sokkal nagyobb érdeklődést vonzott volna. Ennek ellenére továbbra is ő az egyik legjobb fiatal olasz játékos. Sok megkeresés érkezett külföldi kluboktól. Spanyolországból több is, valamint egy Németországból, de Patrick célja, hogy továbbra is jól teljesítsen a Milanban.” – mondta Donato Orgnoni, a játékos ügynöke.

“Arra számítunk, hogy Cutronénak ugyanannyi lehetősége lesz 2019-ben, mint tavaly. Ezt követően minden csak rajta fog múlni, hogy jól teljesítsen és gólokat szerezzen. Sokszor felmerül új csatárok érkezése, de mi erről soha nem beszéltünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a klubnak a csapat erősítésén kell dolgoznia. Soha nem féltünk és nem aggódtunk akkor sem, amikor Higuaín érkezett. Patrick sokat fejlődik mellette és Pipita az egyik legjobb csatár a világon.”

“Gonzalo egy nagyszerű játékos és Patrick megpróbál a lehető legtöbb dolgot ellesni tőle. Nagyon jó a kapcsolatuk és Cutrone tanulni akar tőle.”

Nyáron rendezik meg Olaszországban és San Marinóban a 2019-es U21-es Európa-bajnokságot. Az olasz válogatott házigazdaként nagy reményekkel vág neki a tornának és a Milanból több játékos is képviselheti a nemzeti csapatot.

“Patrick célja, hogy jól teljesítsen az U21-es Európa-bajnokságon. Ez az egyetlen oka annak, amiért nem szerepel a felnőtt olasz válogatottban. Mancini jól ismeri őt és nincs szükség arra, hogy kipróbálja.” – tette hozzá.

2 hozzászólás a bejegyzéshez