Olasz és spanyol sajtóhírek szerint Luis Murielről tárgyal a Milan és a Sevilla.

Szombat este az Estadio Deportivo számolt be először arról, hogy a Milan nagyon közel áll Muriel megszerzéséhez. Antonio Vitiello, a MilanNews szerkesztője megerősítette, hogy a piros-feketék tárgyalnak a spanyolokkal és Muriel kölcsönben érkezhet vételi opcióval, ami a szezon végén kötelezően érvénybe lép, ha a csapat kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulást.

A MilanNews szerint Gattuso igent mondott a 27 éves kolumbiai válogatott támadó érkezésére, aki csatárként és szélsőként is bevethető. Az ügynöke a következő órákban fog találkozni a Milan vezetőségével, hogy megállapodásra jussanak a személyes feltételekről.

Egyébként Murielt már a nyáron felajánlották a milánói együttesnek, amikor a két klub André Silva klubváltásáról tárgyalt.

FRISSÍTVE: A Sky Sport Italia beszámolója szerint úgy tűnik, hogy Luis Muriel, a Sevilla csatára mégsem a Milant, hanem a Fiorentinát fogja választani. Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője megerősítette, hogy Muriel Firenzébe tart és állja a szavát. A kolumbiai támadó még a Milan megkeresése előtt igent mondott a Fiorentinának.

Muriel tavaly nyáron csatlakozott a Sevillához mintegy 21,5 millió euróért, azonban nem váltotta be a reményeket. A 27 éves játékos számára nem ismeretlen a Serie A, hiszen korábban a Sampdoriában és az Udinesében is megfordult. Muriel összesen 165 bajnokin játszott az olasz élvonalban, ezeken 43 gólt szerzett és 33 gólpasszt osztott ki.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. 2 fő használható csatárunk van: Higany és Cutrone. Balgaság lenne nem igazolni csatárt. Muriel idei szezonja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, talán nálunk belejön a góllövésbe.
    Ettől függetlenül még középpályásra is szükségünk lenne, leginkább támadó szelleműre.