A német klub ismét megkísérli a török válogatott játékos szerződtetését.

A 24 éves támadó 2017 nyarán mintegy 21,3 millió euróért csatlakozott a Milanhoz a Bayer Leverkusen együttesétől és a kezdeti nehézségek után formába lendült, a szezon második felében pedig a csapat egyik legjobban teljesítő játékosa volt. Calhanoglunak az utóbbi hónapokban nem ment a játék és 15 bajnoki meccsen egyetlen gólt sem tudott szerezni.

Az utóbbi hetekben a sajtó arról cikkezett, hogy a klubnál egyáltalán nem elégedettek Calhanoglu teljesítményével, ezért akár már januárban távozhat. A MilanNews.it beszámolója szerint a Bundesligában a negyedik helyen álló Rasen Ballsport Leipzig szeretné soraiban tudni a török válogatott játékost. A portál szerint a Milan mérlegeli a helyzetet és a vezetőség még gondolkodik Calhanoglu esetleges eladásán.

A Leipzig már 2018 januárjában is bejelentkezett Calhanogluért, de az üzlet nem valósult meg. Ezúttal több esély van arra, hogy létrejön a transzfer. A Milan értékelni fogja a németek ajánlatát, amely várhatóan 20 millió euró körül fog alakulni.

16 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Első körben (sajnos) Gattusonak kellene mennie, mert kísértetiesen kezd hasonlítani a szezonunk a tavalyihoz. Ha a Roma meg a Lazio hozná a tavalyi formáját akkor még az első 5-ben sem lennénk. A játékunk pont ugyanolyan kilátástalan mint Montella idejében. Persze vannak fellángolások, de az édes kevés. Álmodozunk itt a Bl-ről amikor még az El csoportunkból sem tudunk továbbjutni.

 2. Ha az elmúlt hónapok teljesítményét kell nézni, akkor a 27 fős keretből 23-nak azonnal szeva.

  Majd ha nem Bertolacci meg Halilovic szintű palik lesznek a keretben, akkor el lehet gondolkozni azon, hogy Calhanoglunak helye van-e a csapatban.

    • Dràga. Milanka Barátom!
     Nem azt mondom,hogy tehetséges a srác,de Mi akik “pár” éve követjük az igazi focit tudjuk,hogy apukája se volt egy kivételes tehetség,de egész jó csatàr volt.
     Na most,ha nem kell nekünk…
     Ki hozta ide és minek?
     Miért nem adnak neki több lehetösèget?
     Ki volt aki Bertolaccit 30 misiért ide hozta és ki fizeti helyette?
     Tudom nem a Te asztalod,de hol vannak a játékos megfigyelöink?
     Elvesztettem az emailedet BARÁTOM…..

 3. 4-2-3-1-ben vagy 4-3-2-1 ben kell játszatni támadó mögött közvetlenül! Ne neki kelljen már védekeznie mint Gattuso szar formációjában állandóan! ő támadó és osztogató kellene hogy legyen a csapatban nem védekező felfogásúnak, akitől elvárják, hogy támadjon is, mert ő erre nem képes csak egyre! Ha az a védekezés lesz, akkor inkább menjen és ne hagyjuk leereszteni és ne legyünk temető! Ha viszont játszik akkor a helyén kellene nem a szélen és nem a középpálya szélén!