Alaposan kiakadt az Olympiacos elleni mérkőzést követően Leonardo, a Milan technikai igazgatója. A brazil szakember szerint az igazságtalan ítéletek teljes mértékben meghatározták az összecsapás végkimenetelét.

“Három ponttal álltunk az Olympiacos előtt a fordulót megelőzően. Nehéz helyzetben voltak a győzelem és a továbbjutás szempontjából, de ezt valójában bizonyos incidensek teljes mértékben eldöntötték. A csapatunk építés alatt áll. Nem mondom azt, hogy jó benyomást keltettünk vagy megérdemeltük volna a továbbjutást. Tudjuk, hogy ez egy nehéz szezon és nem akarok kifogásokat keresni, de egyértelműen tisztességtelen és igazságtalan szituációban nem tudok csendben maradni.” – nyilatkozott Leonardo az újságíróknak.

“Úgy tűnik számomra, hogy a tizenegyes nem volt jogos. Nagyon nehéz elfogadni az eredményt, ha manapság a videóbíró technológia világában így esik ki egy csapat az Európa Ligából. Nevetséges, hogy nem alkalmazzák a videóbírót az európai porondon.”

“Panaszkodhatunk a szokatlan és furcsa zajra, amely minden alkalommal megszólalt a támadásainknál. Nem tudom, hogy ez mi volt, egy fuvola vagy egy kürt, de nem fair ilyen zavaró eszközt használni. Ez valóban bosszantó volt. A játékvezetőnek meg kellett volna állítania a játékot és addig nem folytatni a meccset, amíg be nem fejezik. A góljuk után még hangosabban szólt a zavaró hang.”

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Fejezzük be végre ezt az állandó takarózást…aki látta a mérkőzést, természetesen tudja, hogy van igazság Leonardo szavaiban. Viszont elég volt a kifogásokból. Ideje lenne végre bizonyos személyeket felelősségre vonni. Így a sérültek, úgy az újjáépülés…nem volt szerencsénk, a bíró is csal, hangos volt a kürt, Istenem…

 2. Sok mindenben igaza van. 80. percben ilyen állásnál, ilyen helyzetben érthetetlen és felfoghatatlan h mit ítélt. Igazából emberemlékezet óta nem történt ilyen, hogy a játékvezető közreműködésének köszönhetően kiessen a Milan egy sorozatból. Ja várjunk csak, mégse, hiszen tavasszal ugyanez történt, szintén az EL-ben, csak akkor még nagyobb kamutizenegyest ítéltek az ellenfél javára. Tényleg nevetséges, hogy ilyen szinten nem használják, de ahogy olvastam jövőre már lesz. Amugy az is lehet, hogy a szezon végén majd megköszönjük annak a rohadéknak h befújta azt a tizit és így csütörtökönként nem kell bohóckodni és lesz erő végigtolni a bajnokságot.

  Az uefamaffiánál biztos szankcionálni fogják a játékvezető tevékenykedését, aki súlyos eurómilliókkal károsít meg ilyen esetben 1-1 csapatot. Ja nem, inkább megveregetik a vállát és utalják a summát a produkcióért.

 3. Jogos, igaza van. Ahogy dobálták be azok a szarháziak a labdát folyamatosan a végén, az még a Balkánon is erősnek számít. Pont ezért kellett volna ezt a foci gyilkos szemétláda tetveket kiejteni.
  DE… Ne felejtsük el hogy ez a Milan 5 pontot bukott egy Real Betis ellen, két gólt kapott a San Siroban egy luxemburgi csapattól, továbbá hármat az utolsó fordulóban egy görög csapat ellen. Oké hogy érdekes gólok voltak, de ezeket nehéz megmagyarázni, szimplán nagyon gáz. Egyszerűen nem érdemeltük továbbjutást, méltatlan volt a névhez az amit ez a csapat művelt idén ősszel. És lehet jönni azzal hogy ez nem fontos, bevétel stb. Akinek ez a véleménye annak fogalma sincs arról hogy mit jelent az hogy AC Milan. Sajnos a játékosoknak szintén nincs. Ebből a csoportból kiesni egyszerűen egy kurva nagy szégyen.

   • Kijavítanálak…pont hogy a Milan volt a világon az egyik olyan csapat akit mindenki elakart kerülni mert borzasztó kegyetlen kupa csapat voltunk két meccs alapján szinte teljesen esélytelen volt minket kiejteni !!! Sajnos ma már ez is a múlt mint a Milan is…..

  • Maximálisan egyetértek,ez a meccs is szégyen volt de egy ilyen csoportból kiesni kegyetlen nagy blama.Sajnos én egyáltalán nem azt éreztem hogy mi ne vettük volna komolyan az EL.Még ha végig az ifik játszottak volna megértem,de itt szó sem volt erről.Kamu volt a tizenegyes oké de ennek a meccsnek már tökmindegynek kellet volna lennie öt forduló után,de ha már így lett minimum egy döntetlen.Végül nagyon csúnya lett,így kiesni,nem lehet megmagyarázni.

 4. Ezek jogos bosszankodások, aljas módszerekkel kiejtettek minket. Én még hozzácsapnám, hogy a megszokottnál zöldebb volt a fű, túl gömbölyű a labda, ezáltal túl gyorsan gurult. Túl sok volt a görög szurkoló és túl forró volt a csapvíz az öltözőben. Ezeket nevezném én valós problémáknak, nem azt hogy szaros 8 pontot kidobtunk az ablakon. 🙂