Jövő márciusban egy jótékonysági meccs keretein belül a Milan Glorie a Liverpool legendái ellen lép pályára az Anfielden.

A két klub a hivatalos honlapján jelentette be a jótékonysági meccs rendezését, amely Liverpoolban az Anfield stadionban lesz 2019. március 23-án 15:00-kor. A Liverpool csapatában többek között Jamie Carragher, Robbie Fowler, Patrik Berger, Jerzy Dudek, Vladimir Smicer és Luis Garcia is pályára lép.

A legendákkal és ikonokból álló Milan Glorie-ban olyan játékosok fognak játszani, mint Paolo Maldini, Massimo Ambrosini, Dida, Gennaro Gattuso, Ricardo Kaká, Andrea Pirlo, Christian Abbiati, Alessandro Costacurta, Massimo Oddo és Serginho.

Robbie Fowler, a Liverpool nagykövete: “A Milan mindig is különleges ellenfél lesz a Liverpool számára, így a szurkolóink biztosan nagyon izgatottak a mérkőzést illetően, akár csak én. Reméljük, hogy sikerül szórakoztató meccset varázsolnunk a szurkolóinknak az Anfielden, miközben ezzel is támogatjuk a klub hivatalos jótékonysági alapítványát.”

Paolo Maldini, a Milan Glorie csapatkapitánya: “Igazán nagy megtiszteltetés lesz pályára lépni ezen a nagyszerű mérkőzésen. A Liverpool elleni meccseken mindig nagyon kemény harcok voltak egészen az utolsó percekig. Reméljük, hogy teltház és egyedülálló hangulat lesz az Anfielden.”

6 hozzászólás a bejegyzéshez