Nem volt sikeres a Milan fellebbezése Gonzalo Higuaín 2 meccses eltiltása ellen.

A 30 éves argentin csatárt a Juventus elleni rangadó hajrájában állította ki Paolo Mazzoleni és mint később kiderült, az Olasz Szövetség 2 mérkőzésre tiltotta el a játékvezetővel szemben mutatott tiszteletlen magatartása miatt. A Milan benyújtotta fellebbezését az ítélet ellen és a meghallgatás ma volt Rómában. Végül a fellebbviteli bíróság úgy döntött, hogy nem csökkenti Higuaín eltiltását, így ki kell hagynia a soron következő két bajnokit.

Higuaín eltiltás miatt nem állhat Gattuso rendelkezésére a Lazio és a Parma ellen.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Amit Higuain művelt, nem egy egyszerű karlegyintés volt, amit valószínűleg megúszott volna. Úgy viselkedett, mint aki neki akar menni Mazzoleninek.
    Egy ennyire rutinos profi játékosnak meg kell(ett volna) tanulnia profihoz méltó módon viselkedni. Még akkor is, ha az adott meccsen frusztrált, mert nem megy neki és/vagy a csapatnak. Még akkor is, ha nem ért egyet a játékvezetői ítélettel. Még akkor is, ha egyértelmű, hogy a bíró rosszul látta, amit látott (főleg úgy, hogy a spori az esetek kb. 1%-ában változtat a döntésén).

    Szokták mondani, hogy a meccs hevében tették ezt vagy azt. El lehet fogadni. De Higuainnak ez nem az első ilyen megnyilvánulása. Ráadásul a csapatát is nehéz helyzetbe hozta, mert az idény egyik legfontosabb meccsét kell kiülnie, és a Milan támadójátéka igen nagy részben azon múlik, hogy Gonzalo játszik-e (és ha játszik, hogyan).

    Nagy hülyeséget csinált; reméljük, nem az ő hiányán fog múlni a Lazio elleni meccs kimenetele.

  2. Ez van, sajnos. Nyilván nem fogják csökkenteni az eltiltást, mert akkor az azt jelentené, hogy hibáztak. A Lazio ellen nagyon fog hiányozni, de a Parma ellen nélküle is be kell húzni. Szerencsére gyengénlátó Mazzolenit is eltiltották egy időre és lett következménye a cselekedeteinek, amellyel igazolta, hogy teljesen alkalmatlan a feladatra. Ja várjunk csak, mégse.