Egybehangzó sajtóhírek szerint hétfőn négy órán keresztül tárgyalt egymással a Milan vezetősége és Mino Raiola játékosügynök, a téma legfőképpen Zlatan Ibrahimovic esetleges visszatérése volt.

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Milan erősen fontolgatja Ibrahimovic megszerzését a téli átigazolási időszakban. Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője az utóbbi mérkőzéseken előszeretettel alkalmazta a kétcsatáros játékrendszert, azonban ehhez mindössze két csatár áll a rendelkezésére: Gonzalo Higuaín és Patrick Cutrone.

A MilanNews és a Sky Sport Italia információja szerint Mino Raiola hétfőn a Casa Milanban találkozott a klub vezetőségével. A tárgyalás mintegy 4 órán keresztül tartott és állítólag Ibrahimovic volt a fő téma. Gianluca Di Marzio, a Sky rendre jól értesült újságírója azt állítja, hogy a felek még nem kezdtek komoly tárgyalásba és sem a fizetésről, sem a szerződés hosszáról nem volt szó a hétfői találkozón.Jovan Kirovski, a LA Galaxy technikai igazgatója Ibrahimovic jövőjéről nyilatkozott.

“Ibrahimovic egy fantasztikus játékos a Galaxy és az egész MLS számára. Ő a legjobb játékos, aki az amerikai bajnokságban játszik. Ibrahimovicnak még egy év hátra van a szerződéséből. Azt akarjuk, hogy boldog legyen a csapatunkban és mindent megteszünk, hogy folytassa a Galaxy színeiben. Ő egy különleges és egyedülálló játékos. Sok kiváló futballista van, de nincs hozzá hasonló.” – mondta Kirovski.

A La Gazzetta dello Sport a mai számában arról ír, hogy a svéd csatárnak számos kérője van Európában, de csak Leonardo és a Milan hívására vár. Az olasz lap szerint Ibrahimovic hajlandó csatlakozni a piros-feketékhez akár 6 hónapos szerződéssel is. Leonardo folyamatos kapcsolatban áll Mino Raiolával, de a Milan jelenleg az UEFA ítéletét várja, miután újratárgyalták a klub ügyét a pénzügyi fair play megszegésével kapcsolatban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Gyere Ibra, gyere! 😀

  Érdekes, hogy Leóék érkezésével mennyire csillapodtak a kedélyek. Még a zsírdisznó ügynök körül is nyugalom van. Ez mindenképpen jó, mert semmi értelme a cirkusznak.

 2. Nem is értem mit húzzák már az időt? Jöjjön és kész. Ő szeretett itt játszani, és most is jó helye lenne, és persze a csapatnak is csak előnyére válna. :).

 3. Négy órán keresztül beszélgettek Ibráról úgy, hogy közben nem került szóba sem fizetés, sem szerződéshossz… ühüm… hihetőnek tűnik!

 4. Azt kell eldönteni, hogy mit akarunk. BL-t? Akkor erősítés kell. Ibra mindenképpen erősítés lenne. EL-t? Akkor viszont nincs rá szükség, hiszen megoldja Borini, ha esetleg Higu vagy Cutrone megsérül. Persze, lehet mondani h idejön egy 37 éves játékos és ezért a cserepadra szorul a 20 éves tehetséges csatárunk, de ez hülyeség. Igen is lehet megfelelően rotálni a három játékost 2 posztra. Igen is beválhat a Higuaín-Ibra kettős és maradhat hely a fiatal csikónak is. Három naponta meccsek, tele vagyunk sérültekkel és két csatárunk van a kétcsatáros rendszerbe. Castillejo és Borini sem megoldás,ezért kell Ibra. Olyan motivációt képes átsugározni a csapattársaira, hogy az nem kifejezés. Ez is egy ok lehet mellette. 37 éves? Igen, és? Bitang erős és nagyon érzi a kaput. Ha általa és a góljaival sikerül elérni a BL-t, már akkor megérte leigazolni

  Persze folytathatjuk a szezont két csatárral is…

  • Amit mindenképp meg kell említeni még mellette, az a marketing értéke. Elképesztő bevételeket generálhat az ő idehozatala (szponzor, mezeladás, reklámok). Mellékesen hozzáfűzném, Amerikában is elég ismert személyiség lett… 🙂

 5. Csak nehogy hosszabbak legyenek a tárgyalások, mint amennyit még itt fog pályán tölteni.
  Amúgy nyilván kell az erősítés, és a marketing értéke is nagy. Viszont úgy rémlik, hogy nemrég volt egy nyilatkozata, amiben kifejtette, hogy azért hagyta el a MU-t, mert már nem érezte magát elégnek ahhoz, hogy ott húzóember legyen (hogy kimondottan a térde miatt mondta-e, arra nem emlékszem). Ha ez igaz, az azért kérdéseket vet fel.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet