Gonzalo Higuaín, a Milan argentin csatára boldogan nyilatkozott a Chievo elleni győzelem után és elmondta, szeretné meghálálni a klub bizalmát.

A 30 éves argentin csatár a nyáron csatlakozott a Milanhoz a Juventustól és nagyszerű formában van, hiszen legutóbb sorozatban az ötödik tétmérkőzésén talált be. Higuaín 7 tétmeccsen összesen már 6 gólnál jár a Milanban, ezzel vezeti a házi góllövőlistát.

Higuaín a Chievo ellen két gólt szerzett és mindkétszer Suso nevéhez fűződött a gólpassz.

“Nagyon boldog vagyok. Úgy érzem, hogy részese vagyok a Milannak és egy fantasztikus csoportot alkotunk. Teljes erőbedobással dolgozunk. Vannak hibák, de a legfontosabb a profizmus. Ezen az úton kell folytatnunk. A szezon kezdete nem tükrözte a játékunkat és a kialakított helyzeteket, de most már jönnek az eredmények és így kell folytatnunk. A Milannál az első naptól kezdve nagyon bíznak bennem és ezt megpróbálom visszafizetni a pályán. Ez egy új kihívás, amely feltüzel.” – mondta Higuaín a meccs után.

“Suso? Mindig figyeltem a játékát, amikor más csapatokban játszottam. Ő egy fantasztikus játékos és nagyszerű labdákat ad, a második gólpassz zseniális volt. Csak köszönetet mondhatok neki és az összes csapattársamnak. Inter elleni derbi? Minden mérkőzést megpróbálunk megnyerni, mindig a maximumot nyújtjuk. Nyilvánvalóan szép lenne megnyerni a derbit.” – tette hozzá.

A meccs lefújása után Giacomo Bonaventura is nyilatkozott, aki a Chievo ellen a 150. mérkőzésén viselte a Milan mezét.

“Gattuso az az edző, akivel a legtöbb gólt szereztem. Nagyon sokat segített nekem és a csapatnak is. A mai gólom egybeesett a 150. meccsemmel a Milanban. Örülök a gólomnak, de nem ez az elsődleges. Megpróbálok minden lehetőséget kihasználni. Boldogok vagyunk a győzelem miatt, mert a Chievo egy kemény csapat. Nagyszerű teljesítmény szükséges, hogy a San Siro közönsége megtapsoljon minket. Örülök a meccsnek, így kell teljesítenünk. Fontos, hogy megtartsuk a győzelmi sorozatot.”

6 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. ibrahimba Silva nem jó? nézd meg most mit csinál. talán játszatni kellett volna folyamatosan nálunk is és akkor tőlünk került volna be a hónap csapatába nem a sevilla-ból. de nekünk kell inkább egy vén majom mint egy fiatal tehetség….. sajna ez van. FORZA MILAN

  • Ideje lenne végre elengedni ezt a Silva témát…nem ment neki itt, menni akart…hihetetlen mennyire ragaszkodik hozzá néhány szurkoló, amikor itt semmit nem tett le az asztalra. Itt van Higuain és Cutrone, akik hozni tudják minimum azt a szintet, amit a portugál. Elférne egy 3. csatár a csapatban (aki lehetne akár Silva is), de vajon beletörődött volna a 3. szerepébe? Valószínűleg nem, ezért távozott.

   • Rakuzan, azèrt amikor az elejèn pár meccsen megkapta a bizalmat akkor nagyon is ment neki. Pont ezèrt fáj sok embernek, hogy egy nyomorèk Kalinic miatt a szorult helyzetben lèvő Milan eldobott egy ilyen nagy lehetősèget.

    Szerencsère egyenlőre itt van Higuain aki viszi a boltot. Domináns figura a támadó harmadban, azt hozza amit vártam tőle. Hajrá Higany!!! 🙂

    • Az tény, hogy óriási hiba volt Kalinicet erőltetni egész évben helyette, én is nagyon zabos voltam miatta, rengetegszer hangot is adtam neki! Viszont azért Gattuso kezei alatt kapott lehetőséget Silva, de nem tudott élni vele. Lehet, hogy hiányzott neki a folyamatos játék…de nincs rá garancia, ha itt tartjuk, úgy villogna, mint a Sevillában.
     Pláne, ahogy írod te is, itt van Higuain…itt van Cutrone…helyettük próbálkozzunk vele? 3. csatárnak nem akart maradni (érthető módon).