Gennaro Gattuso 24 fős keretet hirdetett a vasárnapi Chievo elleni meccsre.

A Milan a csütörtöki Olympiacos elleni Európa Liga-meccs után a hétvégén a Serie A-ban lép pályára, az ellenfél a tabella utolsó helyén álló Chievo lesz. A mérkőzést vasárnap délután 15:00-kor rendezik a San Siróban.

Gattuso 24 játékost nevezett a keretbe, kimaradt Andrea Conti, Ivan Strinic, Mattia Caldara és Riccardo Montolivo.

A MILAN KERETE A CHIEVO ELLEN:

KAPUSOK: G. Donnarumma, A. Donnarumma, Pepe Reina;

VÉDŐK: Abate, Calabria, Laxalt, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Simic, Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bakayoko, Bertolacci, Biglia, Bonaventura, Kessié, José Mauri;

TÁMADÓK: Borini, Calhanoglu, Castillejo, Cutrone, Halilovic, Higuain, Suso.

A legfrissebb hírek szerint Romagnoli játéka kérdéses a vasárnapi mérkőzésen.

12 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Folyamat ekézitek Montit…nos meglátásom szerint : Mauri egy visszataszító kisp@cs, Bertolacci a 20 milliós totál csőd, Bakayoko-t meg már most visszalehetne küldeni londonba…. mindháromnál fényévekkel jobb Monti….keretben lenne a helye ennek a 3nak meg a kukában,de nem Milan mezben…tiszta szégyen !!!

  • Nagyobb szégyen az, hogy Montolivo évekig csapatkapitány lehetett..
   Többször mondtam már, és továbbra is tartom, hogy szerintem eljutott Gattuso fülébe, hogy milyen szépen ” kicsinálta ” Montolivo Seedorfot.. Amiről ugye csak pletykákat hallottunk, de ha csak a fele igaz már akkor is gáz..

 2. Montolivo kritizálása ipari szinten megy!
  A Milanka által emlitett játék osokon kívűl,van még egy Zapata nevü antitalentum aki több éve már Milan mezt viselhet,miközben már legalább 10pontunk ment el rajta….
  Ráadásul ismét kezdő lesz…

 3. Azért azt ugye nem gondoljátok, hogy véletlenül került Montolivo teljesen parkolópályára? Elég szégyen az, hogy ő hosszú évekig stabil alapember lehetett, pláne hogy CSK… Ettől függetlenül természetesen bőven Mauri szintje fölött van a játéktudása.

 4. Ne vigyük el Jani a témát más irányba ! Nem hypeolom Montit,és igen ha köze volt See távozásához akkor az a legnagyobb gáz,hogy még fizut kap innen !

  Viszont az általam említett 3 béna f@sznál bármikor jobb,és ha itt van szerződéssel…magyarán fizetünk neki akkor dolgozzon meg a zsetonért ! Az a 3 meg menjen a jó büdös pi…ba !!!

 5. Milanka2013 és gabetti!

  Szerintem ezt tegyük rendbe.

  A cikk ugyebár megemlíti, hogy Montolivo a keretbe sem fért be. Ebben semmi meglepő nincs, Gattuso kijelentette, hogy nem számol vele. Ezzel kapcsolatban “istil” szurkolótársnak pusztán annyi megjegyzése volt, hogy Montolivo játék nélkül nem fog csapatot találni magának, ezért jobban járt volna, ha máshová megy. Nem igazán értem, ebben mi az “ekézés”. Mutassatok olyan játékost, akinek jót tesz a pályafutása folytatása szempontjából, ha nem játszik! Hogy a “Milanka2013” által felsorolt Mauri, Bertolacci, Bakayoko hármas egyébként valóban borzasztóan gyenge ebben a szezonban (is), annak Montolivóhoz (az ő ekézéséhez vagy nem ekézéséhez) a világon semmi köze.

  A Milan nyilvánvalóan el- vagy kölcsönadta volna Montolivót, ha érkezett volna érte megfelelő ajánlat (a Bolognáról meg a Werderről lehetett olvasni). Úgy fest, nem érkezett, pedig van néhány Serie A-s csapat, amelyről már a szezon előtt tudni lehetett, hogy az élvonalban maradásért fog küzdeni. Mondhatni, Montolivóra nem volt igény. Kérdés, ha annyira jó lenne – és itt nem Maurihoz meg Bertolaccihoz kell mérni, hanem a Chievo vagy a Frosinone középpályásaihoz -, akkor miért nem csaptak le rá más csapatok…

  Montolivo számára több lehetőség is lett volna. Például elfogadhatott volna egy ajánlatot (szerintem ebbe a Milan azonnal belement volna). Kivásárolhatta volna magát a szerződéséből. Kezdeményezhette volna ő is a szerződése felbontását. Ez utóbbi persze nagy rizikóval járt volna, mert szinte biztosan nem kapta volna meg az utolsó évre neki járó fizetését, legfeljebb annak egy részét, az új klubja meg nem valószínű, hogy a mostani 2.5 milliós fizetéséhez közeli bért – vagy ennek csökkentett részét és a különbözetet – garantálta volna neki.

  Montolivónak tökéletesen megfelel a jelenlegi helyzet. Kifut a szerződése (hacsak valami csoda folytán télen nem viszi el valaki), addig pedig a Milan fizeti. Hogy utána szerződteti-e valamely csapat, jó kérdés.

  Ha azt nézzük, hogy Montolivo tudná-e azt a szintet hozni, amit a mostani keret néhány játékosa, akkor a válasz valószínűleg az igen lenne. Ugyanakkor ha valaki, akkor Gattuso meg tudja ítélni, ki az, akinek nem megfelelő a hozzáállása. Hogy Rino nem egy taktikai zseni, az látható, de motiváltság terén nem hinném, hogy át lehet őt vágni. Gattuso pedig nem akar egy időzített bombát a keretben tartani. Hogy azért nem számol-e vele, mert tudja (sejti), annak idején Montolivónak Seedorf menesztésében szerepe lehetett, nem tudni. Ha Gattuso ezt tudja, akkor logikus, hogy egy ilyen játékost nem fog a csapat öltözőjébe engedni.

  A Milan már júliusban kezdeményezte Montolivo szerződésének a felbontását, nem sok sikerrel. Gattuso gondolom, abban reménykedett, hogy a fentebb felsoroltak majd jobban teljesítenek. Nem így történt, de nem gondolnám, hogy Montolivo bármire is megoldás lenne.

  Vannak, akik szerint Montolivo jó játékos, és vannak, akik szerint valakikhez képest jó játékos. Én az utóbbiak csoportjába tartozom. Montolivo egy időben igen jó labdaszerző játékos volt – kár, hogy nem erre szerződtette a Milan annak idején -, hozzá kell azonban tenni, hogy átlagosan meccsenként a szerzett labdáinak többségét el is adta, ha pedig nem adta el, akkor olyan passzokat mutatott be, amelyek funkció nélküliek voltak.

  Őszintén szólva a Montolivo csapatba (keretbe) helyezése körüli vita (ha ez egyáltalán vita) kb. ahhoz hasonló kérdés, hogy a szir-szar magyar válogatottban melyik kétballábas kerüljön be a kezdőbe. A jelenlegi probléma éppen az a Milannál, amiben esetleg “Milanka2013”-mal még akár egyet is tudnék érteni: hogy Montolivónál nem egyértelműen jobb Mauri vagy Bertolacci. A Milan ott tart, hogy sokan fanyalognak, amiért egy Montolivo – lassan 34 évesen, lelassulva, egy rakás sérüléssel a háta mögött, úgy, hogy sosem volt egy Pirlo – nincs a keretben…

 6. Montolivo egy orokos hattyudal. Szinte minden esetben fajt ha jatszani lattam. Megcsinal 1-2 cselt majd hatrapassz. Ez nem egy kozeppalyas. Tamadolag fellepni csak nagyon ritkan tudott. Es valo igaz, jelenleg a Milannak nincs rendes kozeppalyaja. Csak toltelek emberek.