Leonardo, a klub technikai igazgatója szerint az Európa Liga egy fontos sorozat a csapat számára és úgy véli, hogy pozitívan alakulhat a Milan szezonja. Emellett a brazil szakember beszélt Zlatan Ibrahimovic esetleges visszatéréséről is.

“Soha nem voltak kétségeink az utunk során. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy honnan kezdtük. Nagyon későn érkeztünk. Két és fél hónappal ezelőtt ki voltunk zárva a nemzetközi porondról és nagy változás volt a vezetőségben. A csapat talált egy bizonyos egyensúlyt és azt gondolom, hogy valami fontos eredményt érhetünk el ebben a szezonban.” – mondta Leonardo a Sky Sport Italiának.

“Meg kell próbálnunk logikusan gondolkodni arról, hogy honnan indultunk, hol járunk és mit érhetünk el. Úgy gondolom, hogy az Európa Liga sokat adhat a Milannak a szezonban. Fiatal és tehetséges játékosaink vannak, egy új projekt épül. Meg kell találnunk a mentalitást és fel kell ismernünk a bennünk rejlő potenciált. Azt hiszem, hogy ez jelenleg még nincs meg a csapatban. Az Európa Liga fontos sorozat és a kieséses szakasz olyan, mint a Bajnokok Ligája, tehát oda kell érnünk.”

“Higuaín? Mindenkinek nő a motivációja körülötte. Ő egy nagyon fontos személy.”

Az elmúlt napokban a sajtóban olyan híresztelések jelentek meg, miszerint a Milan januárban fél évre kölcsönvenné Zlatan Ibrahimovicot. Mint ismert, az amerikai labdarúgó bajnokság aktuális szezonja decemberben ér véget.

“Ibrahimovic nagyon szorosan kötődik a Milanhoz, ezt mindenki tudja. Nem tagadhatjuk, hogy amikor a nyáron megérkeztünk a Milanhoz a megszerzése több volt, mint egy röpke gondolat. Zlatan rendkívüli és nagyon különleges adottságokkal rendelkezik. Visszatérés? Jelenleg ez nem lehetséges.”

6 hozzászólás a bejegyzéshez