A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott a Sevillával.

André Silva tavaly nyáron nagy reményekkel érkezett a Porto együttesétől mintegy 38 millió euróért. A 22 éves csatár 40 tétmeccsen játszott és összesen 10 gólt szerzett, a bajnokságban azonban mindössze 2-szer tudott betalálni.

Silva szombat délután megérkezett Spanyolországba és átesett az orvosi vizsgálatokon. A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a spanyol élvonalbeli Sevilla egy idényre kölcsönvette Silvát és a szezon végén végleg megvásárolhatja. A klubváltás anyagi részleteit hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, azonban korábbi sajtóhírek szerint a Sevilla 5 millió eurót fizet a kölcsönvételért és a vásárlási opció körülbelül 30 millió euró lesz.

Így Nikola Kalinic után André Silva is Spanyolországban folytatja, igaz utóbbi kölcsönben.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Több lehetőséget érdemelt volna, mondjuk h legalább egymás után 2-3 meccsen kezdő legyen. Vicc, hogy egy mesterhármas után leültetik a padra a palit, mert szoknia kell a Serie A-t. Több van benne, ezt a vak is látja. Technikailag az egyik legjobb volt a csapatban, nem is lassú. Számomra óriási kérdőjel, hogy miért Kalinic volt erőltetve az egész szezonban Silva kárára. Mindegy, jövőre valszeg jön vissza Silva, mert elég nagy az esély arra h a Sevilla nem fogja végleg megvenni. A spanyol csapatok már csak ilyenek.

  2. Ha nem lenne rá vásárlási opció, azt mondanám jó biznisz, hogy formába lendüljön. Így viszont egyáltalán nem tartom annak, annak ellenére, hogy nálunk nem látszott jól. Több van benne, mi pedig bagóért továbbad(hat)unk rajta.

    • Austria Wien elleni 5golos meccsen? Kb semmit nem ért. Nulla volt a bajnokságba is. Az hogy több edző keze alatt sem játszott az biztos nem ok nelkul van. A válogatottban az EB-n ugyanugy. Majd meglátjuk a Sevillaban mit mutat a komolytalan védelmek ellen. De nem csodálkoznék, ha 10 gól alatt termelne

    • A legideálisabb egy olyan játékos lenne, aki a támadósor bal és jobb oldalán is tud játszani, valamint középen is. Úgy kellene egy ilyen ember, mint a falat kenyér. Nem rossz és ígéretes ez a Calha-Higany-Suso hármas, viszont a szélsők tekintetében nagyon gyenge a felhozatal csere terén. Halilovic jó lehet, de ő elég nagy kérdőjel még. Van egy olyan sejtésem, hogy Cutronéból megpróbálnak szélsőt (is) faragni. Mondjuk a Fiorentina ellen nagyon jól tolta a szélen, az biztos. Ő viszont nem a legjobb megoldás. Örülnék egy Martialnak. 🙂