A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Luca Antonelli az Empoliban folytatja.

A 31 éves olasz balhátvéd 2015 nyarán tért vissza nevelőegyesületéhez, a Milanhoz és az elmúlt években többnyire kiegészítő ember volt a csapatban. Antonelli az előző idényben mindössze 13 tétmeccsen játszott, a bajnokságban pedig 6 alkalommal kapott lehetőséget.

Antonelli hivatalosan is az Empoli játékosa lett, miután a klub bejelentette a klubváltást.

“Az Empoli örömmel jelenti be, hogy megállapodott a Milannal Luca Antonelli átigazolásáról. Az olasz játékos három éves – azaz 2021-ig – szóló szerződést írt alá.”

A Milan köszönetet mondott és sok szerencsét kívánt Antonellinek az új kihíváshoz. A hírek szerint a klub ingyen vált meg Antonellitől, aki 69 tétmeccsen viselte a piros-fekete mezt.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Hát nem tudom…Először is nem értem, hogy miért nem csikarunk ki legalább 2-3 milliót az ilyen játékosokért.
    Meg egy dolgot nem szeretek Leonardo átigazolási politikájában. Oké, hogy eladjuk Antonellit, Montolivot, Locatellit, Zanalettot, Silvat kiegymást, de a keret eddig sem a mélységéről volt híres ,ezek után- hisz kb senkit sem pótolunk- még kevésbé lesz az. Van még 1 hét a mercatoból, remélem jön valaki a harmatgyenge kp-ra, meg kéne még egy center, mert Pipita és Cutrone nem elég… tudom jött az argentin meg Caldara , de nem legyünk elolvadva, mert még bőven kéne kit venni..
    Amúgy annak nagyon örülök- bár ez nem Leonardo nevéhez köthető- hogy jött 3 jó játékos ingyen.