2022. szeptember 25., vasárnap

HIVATALOS: Leonardo visszatért a klubhoz

-

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Leonardo Araujo lett a klub technikai igazgatója.

Immáron hivatalos lett, amit az elmúlt napokban már biztosra lehetett venni. Leonardo nyolc év után visszatér Milánó piros-fekete felébe és a jövőben a vezetőségben fog dolgozni.

Szerda este a klub a hivatalos honlapján jelentette be Leonardo érkezését, aki technikai igazgató lesz és őt bízták meg az átigazolások irányításával. A 48 éves szakember gyakorlatilag Mirabelli sportigazgató helyét veszi át. Leonardo korábban játékosként, igazgatóként és vezetőedzőként is megfordult a milánói együttesnél, azonban 2010-ben távozott. Leo ezt követően a városi rivális Inter edzője lett, majd 2011 és 2016 között sportigazgatóként tevékenykedett a Paris Saint-Germainnél, tavaly a török bajnokságban szereplő Antalyaspor vezetőedzője volt.

Leonardót csütörtökön délután egy sajtótájékoztató keretein belül mutatják be.

Paolo Scaroni, a klub elnöke megerősítette, hogy Leonardo minden szükséges pénzügyi támogatást megkap a játékoskeret megerősítése érdekében.

“Leonardo visszatérése a klubhoz egy újabb lépés a siker felé vezető úton. Leonardo feladata lesz a klub sportrészlegének irányítása, beleértve az átigazolási piacot. Minden szükséges pénzügyi támogatást a rendelkezésére bocsátunk a csapat megerősítésére a pénzügyi fair play szabályaival összhangban.”

[adrotate banner=”32″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS