Higuaín-Bonucci játékoscsere a láthatáron?

24

Egybehangzó hírek szerint Leonardo Bonucci visszatérhet korábbi sikereinek színhelyére.

A piros-feketék egy évvel ezelőtt 42 millió euróért szerződtették Bonuccit, aki az érkezése után megkapta a csapatkapitányi karszalagot. Az elmúlt hetekben a sajtó több alkalommal is a nyári távozását rebesgette és úgy tűnik, hogy a Paris Saint-Germain és a Manchester United mellett a Juventus is szóba jöhet.

Hétfő este olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Bonucci visszatérhet a Juventushoz. Ezt később a MilanNews, a Sky, a Goal Italia és a La Gazzetta dello Sport is megerősítette. Mint ismert, a Milan egyik legfőbb kiszemeltje Gonzalo Higuaín, így lehetséges, hogy Bonucci része lesz az üzletnek. Állítólag a piros-feketék leendő technikai igazgatója, Leonardo már egyeztetett a torinói alakulat vezérigazgatójával, Giuseppe Marottával.A MilanNews úgy tudja, hogy mindkét együttes mérlegeli egy esetleges játékoscsere lehetőségét. Ezek alapján a milánóiak Bonucci bevonásával csökkenthetik Higuaín árát.

Egy biztos: Bonucci jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik a csapattal és készül a csütörtöki Manchester United elleni meccsre.

[adrotate banner=”32″]

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egyrészt kétlem hogy Bonucci visszamenne, illetve azt is hogy a Juve visszavenné. 😀
  Másrészt én nagyon nem bízom már Gonzaloban. A Juvéban már gyengébb a mérlege, hiába bajnok csapat. Én úgy gondolom folyamatos súlyproblémákkal küzd, ráadásul egy ráépülő támadójátékban tud eredményes lenni. Ha ez nem így van akkor vannak gondolok…. (Argentin válogatott)
  Másrészt nehezebb meccseken is rendre megremeg. Ezzel nem szeretném lenézni őt. Egy remek csatár. De nem látom benne a megváltót, ha marad a 4-3-3…

 2. Ó hogyne, csapjuk mellé mindjárt Donnarumma-t is.
  Nem tudhatjuk mekkora a valóságalapja, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mégis mi a szándék milanos részről? Bontsuk meg az egyetlen jól muzsikáló csapatrészt? Arra mérget lehet venni, hogy nem pótoljuk őt rendesen, akár az arabokhoz megy, akár torinóba.

 3. Ez tuti hogy minőségi csere lenne. Bonucci azon kívül, hogy egy vezér alak a pályán kívül, viszont pályán belül nem nagyon. Én a lassúságon,és az eladott labdákon kívül nem igazán emlékszem másra…persze lehet hogy szelektív a memóriám.
  Higany pedig ki tudja milyen állapotban van.. Jobb lenne helyette sokkal Morata, illetve a már meglévő,és igen drága Silvának igazán adhatnának több lehetőséget !

  • A. Silvanak adott minden perc játéklehetőség ablakon kidobott perc szerintem. A srác, ha egy év alatt nem tudta megmutatni, hogy mire képes, klasszis csatár itt nem lesz belőle, csak töltelék. Mindezt annak tudatában írom, hogy pontosan tudom, mennyi lehetőséget kapott. Aki “világklasszisnak készül” az bizony ennyi idő alatt is be tudja bizonyítani, hogy mekkora a potenciál benne.
   Bonucci megítélése véleményes… Szerintem a szezon második felében kiemelkedőt nyújtott, bebizonyította, hogy miért is kezelik sztárként. Nem mellékesen az egész védekező részleg sziklaszilárd lett (az, hogy mellett, vagy vele együtt… érdekes kérdés lehet), itt emelném ki Romagnolit. Aki, ha ezt a formát tudja hozna, kétség kívül értékesebb, mint Bonucci. Ha megy a kapitány, darabra nem leszünk meg. Ok, hogy helyette a kezdőben Musacchio, de a padon mindössze egy Zapata marad. Idén volt rá példa, hogy a Musacchio-Zapata belsőpáros kezdett sérülés, illetve eltiltás miatt. Tehát ha eladjuk, kell is igazolni valakit, minimum a padra.
   Aztán itt jön képbe a juve. Elég érdekes a szitu, mivel tavaly nem ők voltak, akik el akarták adni Leot, hanem ő jelezte, hogy nem kíván többet zebramezbe bújni. Most, egy évvel később, már nem probléma. Juves oldalról ez kb úgy néz ki, mintha valakinek a volt csaja jönne vissza kb ilyen dumával, hogy: “Visszajönnék, igaz, hogy egy éve az egyik haverod kezelgetett, de én mégis csak veled tudom a jövőm elképzelni” teljesen abszurd. Csak azt tudom elképzelni, hogy a zebrág egyből passzolják tovább (nyilván profittal) Manchesterbe, vagy Párizsba.
   Nekem ez a véleményem az egészről.

 4. Az már régen rossz, ha Bonucci csökkenti Higany árát. Értem én, hogy a csatárok mindig drágábbak, és a transfermarkt is ezt mutatja, de Bonuccit hasznosabbnak érzem, ezért nem járnánk jól a cserével.

 5. Remélem ebbe nem fog belemenni a klub. Ebből a ráfizetéses dologból könnyen lehet, hogy a Milan jönne ki szarul. Inkább ha Bonucci tényleg menni akar, akkor rá kell adni a kabátot és 50 millió euróért irány a PSG.

  Utána meg lehet kopogtatni a Juvénál Higuaínért, ha úgy alakul.

 6. Nemértem minek menne visza a juvéhoz.Semmi nem változott a tavalyihoz képest ami ott várná.Ha pedig eladjuk akkor miért nem kérjük meg az árát?Nevenincs igéretekért röpködnek az 50-80millák.Mi mért adjuk akciósan?Alig van minőségi kh.hiányposzt mindenhol.Higanyra max egyazegybe de nemhiszem hogy lesz valami az egészböl.

 7. A legújabb pletykák arról mennek, hogy Caldara része lehet Bonucci távozásának. Ez viszont elég pazar lenne. 😀 Szerintem jelenleg Romagnolival együtt ő a legtehetségesebb olasz védő. A jövőre nézve bitang üzlet lenne, évekig nem lenne gond a védelemmel.

 8. Nem biztos, hogy Torinóban Bonucci szép fogadtatásban részesülne! 🙂 Ebből inkább vmi PSG lesz szerintem… :/

 9. Sose kedveltem Bonucci-t. A leigazolását is hibának tartottam. Én tavaly nyáron Musacchio-val képzeltem el a védelmünket.
  Aztán derűlt égből villámcsapás, leigazoltuk. A szezon első harmada engem igazolt.
  Az újdonsült El Capitano óriási bakikat mutatott be. Ezek nem Montella hibái voltak, egyszerűen sz@r volt.
  Aztán vagy ő kezdett belejönni, vagy kezdték megszokni egymást Romagnolival, vagy Gattuso volt ilyen hatással rá, de nagyon feljavult a teljesítménye. A szezon másik 2 harmadában már nem nagyon tudtam rá panaszkodni. Jól is játszott és úgy is viselkedett, ahogy egy El Capitano-nak kell. Kezdtem is megkedvelni.

  Nagyon kell egy vérszomjas gólvágó!
  Nem nagyon kedvelem Higuain-t, de ha ő fogja rugdosni a gólokat én elfogadom.
  Viszont, ha Bonucci-tól kell megvállnunk mindezért, szerintem óriási áldozatot hozunk.

  Bonucci 7,5 miliót keres nálunk, Higuain is ennyit a Juve-nál. Bonucci 31 éves, Higuain 30. Hogy hol számít többet az életkor és a sebesség, egy védőnél, vagy egy csatárnál ki-ki döntse el magában. De szerintem Bonucci-t beáldozni Higuain-ért nem túl kifizetődő.

  Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor az Elliot meg akarja nyírbászni a 7,5 milliós fizetését. Ez már lehet egy ok a távozásra? PSG 10-et kínált neki, a Man UTD is többet ennél. Most mégis a Juve az ahová vissza menne és kötve hiszem, hogy többet fizetnének neki, mint amit most kap a MILAN-nál.

  Más lehet a háttérben. Azért nem igazolt külföldre eddig is, mert hogy a gyermeke beteg és nem akarja elhagyni a családját. De a családja már decemberben vissza költözött Torino-ba. De neki most visszamenni a Juve-hoz…..OMG.
  Ezt az embert ott szanaszét szedik.

  A Bonucci biznisszel szerintem csak akkor járunk jól, ha megtartjuk és tőlünk vonul nyugdíjba. Azt a pénzt, amint kifizettünk érte már sose kapjuk vissza, viszont szükségünk van a szolgálataira.

  Most olvasom, hogy Caldara-t is adná a Juve. Így viszont már nem annyira keserű a szám íze.

  Viszont, ha Gattuso-t is menesztik és jön Conte…. itt még egy jódarabig nem lesz csapatunk az tuti.

  A mostani játékosokkal így is az a legnagyobb baj, hogy nem lojálisak egyetlen klubhoz sem. Ott fociznak évről évre, ahol többet fizetnek és kész.
  Gattuso-nak végre sikerült csapatot kovácsolnia a gárdából, most meg szanaszét szedik az egészet…. Gattuso-t fogom a legjobban sajnálni.

 10. Jól szóltál, Peterman!
  Az ilyen pénzügyi csoportoknak, mint az Elliott csak a mutatók, profit,diagrammok számítanak.
  Sz@rnak ezek címerre, csapatra, szurkolókra…
  Gattuso előtt nagyon nagy respect, hiába idén is csak a 6. hely lett meg, de Ő tényleg csapatot csinált ebből a
  gárdából.

  • Az a helyzet, hogy az Elliot-nak mindenképp átkellett vennie a klub-ot. Li-vel nemcsak, hogy lemaradtunk volna az EL-ről, de a jövőben se számíthattunk volna semmi jóra, hiszen aki 32 milliót nem tud kifizetni, az hogy tudott volna erősétésekre költeni, vagy októberben visszafizetni a felhalmozott adósságot, ami már majdnem félmilliárdra rúgott.
   Az, hogy lecserélik a komplett vezetőséget várható volt. Soha nem is titkolták.
   Fassone-t nem is annyira, viszont Mirabelli-t annál inkább sajnálom, bár egyikük se MILAN kötődésű.
   Akiket eddig idehoztak, azoknak már van valami közük a MILAN-hoz. Sőt ha Maldini-nek is találnak olyan posztot, ahol tényleg dolgozhat, mert csak ilyet vállal el, nem akar páva lenni, akkor le a kalappal.

   Az ELLIOT pénzügyi stabilitást hoz a klubnak, amiben már nagyon régóta nem volt részünk. Garantált, hogy az UEFA-val se lesz gondunk, ameddig ők a tulajdonosok.

   Viszont ezt a Gattuso-t lecserélem Conte-ra dolgot nem igazán csípem.
   Gattuso óriásit fordított a csapaton, amióta ő az edző. Valamit elkezdett és nagyon kiváncsi vagyok rá, mire lenne képes, ha egy teljes szezont a felkészüléstől kezdve, olyan erősítésekkel tudna végig vinni, akiket ő kért és nem csak örökölt.
   Ha Elliot ezt meglépi, akkor sose tudjuk meg.
   Gattuso szívvel lélekkel dolgozik és a kerettől is ugyanezt várja el. A játékosok megbíznak benne, tisztelik és tisztelik a MILAN mezt is. Ez mind az ő érdeme.

   Aztán, ha jön Conte… nem mondom, hogy rossz edző, de ide most nem ő kell. Különben is egy újabb Juve-s foglalna helyet nálunk, aki nem kötődik a vörös-feketékhez és amint rosszabbul mennek a dolgok már lép is.
   Conte csak menjen a válogatotthoz. Oda most ő kell.

   Gattuso pedig kapjon – legalább – még egy szezont! Sok játékosunk miatta van nálunk.

 11. Hagyjuk már ezt a kötődést ,meg ki honnan jön.Ezek szakemberek és nem a klubhűség a motivációjuk.Profik ,már ,amelyik ,DE!Itt leginkább nekik is ez karrier és ez ad motivációt ,nem wellness ez nekik!Aki idejön ,vagy odamegy a maximumát kell nyújtsa.(kinek ,hogy sikerül).Ne legyünk már szkeptikusak egy ember hozzáállásával kapcsolatban!Nem ,azért jön valaki a Milan -ba ,hogy most tönkreteszem ,lezüllesztem…
  Conte jó volna ,csak nem Ő hiányzik igazán most ,hanem a keret gyengécske.
  El kell fogadnunk a vezetőség döntéseit és bizodalommal hozzáállni ,azokhoz a személyekhez ,akik elvállalnak egy ilyen munkát.Azt gondolom egyikőnk sem dolgozott a fenn említett személyek egyikével sem.Nem ismerjük a munkához való viszonyát,így fogadjuk el a szakértelmüket.
  Forza Milan

  • Nekem a vezetőség cseréjével nincs nagy problémám. Sőt!
   Gattuso lecserélését viszont már nem tartom jó ötletnek.

 12. Ahogy a vezetőségben egy Milanhoz kelleni fog a Gazidis Gandini duo, úgy az edzői stábba is kellene Conte és Gattuso is! Egy vérprofi szupercsapatot kell építeni én azt mondom! 🙂

 13. Szeretjük, vagy nem szeretjük Bonuccit, az egyetlen világsztárunk. Régen volt már ilyen játékosunk, aki bármelyik csapatban kezdő lenne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet