Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója elmondta, hogy Gennaro Gattuso hozzájárulása nélkül egyetlen játékos sem fogja elhagyni a Milant.

“Az előző évben nagyon sokat küzdöttünk, de most ismét kezdődik egy új szezon. Reméljük, hogy nagyszerű év lesz számunkra. Munka? Gyakorlatilag nem volt vakációnk, régóta dolgozunk és meglátjuk, hogy mit tehetünk. Átigazolási piac? Sok játékosról lehet hallani, de nem követjük mindet figyelemmel. Tiszta elképzelésünk van. Először az eladásokkal, majd ezt követően a vásárlásokkal fogunk foglalkozni. Senki nem fog érkezni és senki nem fog távozni Gattuso beleegyezése nélkül. Ez a csapat Gattuso Milanja.” – mondta Mirabelli a Sky mikrofonjainak.

“Egy évvel ezelőtt egy fiatal csapatot akartunk építeni, idén pedig tapasztalt játékosokra van szükségünk. Kiegyensúlyozott mercatónk lesz a kiadás és az eladásból származó bevételt tekintve.”

“Vannak olyan játékosaink, akik iránt nagy az érdeklődés. Ha Gattuso úgy dönt, hogy az egyik kulcsjátékosa nélkül akarja folytatni, akkor meghallgatjuk és döntünk.”

Mirabellit a lehetséges távozókról, többek között Gustavo Gomezről és Nikola Kalinicról kérdezték.

“Megállapodtunk Gomezről a Boca Juniorsszal, de probléma merült fel a felek között. Két napot adtunk nekik, hogy megoldják a helyzetet. Gustavo iránt Olaszországból is érdeklődnek. Kalinic? Sok kérője van, érkezett megkeresés Törökországból, Oroszországból, Németországból és Spanyolországból. Talán az Atletico és a Sevilla a legesélyesebb a megszerzésére.”

“Zaza? Nem gondolunk vásárlásra, mivel nem tudjuk, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezünk. Ezt azután fogjuk tudni, miután értékesítettünk. Ez a szituáció kicsit olyan, mint amikor éhes vagy. Megnézed a pénztárcádat, mielőtt meghozod a döntést, hogy vásárolsz egy szendvicset vagy elmész egy étterembe kaviárt és pezsgőt fogyasztani.”

A klub eddig három játékost szerződtetett, nevezetesen Pepe Reinát, Ivan Strinicet és Alen Halilovicot, utóbbi hivatalos bemutatása hamarosan várható.

[adrotate banner=”32″]

14 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Az új tulaj biztosan ,,ad,, pénzt. Vagyis nem ad, hanem invesztál.
   Li nem bírta befizetni a pénzt a tegnapi határidőig SE. Elszalasztotta Ricketts-éket és Comisso-t is. Megmenthette volna a klub-ot és a saját maga veszteségeit is csökkenthette volna.
   Most úgy áll a helyzet, Elliot nem ad több haladékot és állítólag már meg is kezdődött a klub átvétele.
   Így a Ricketts család lesz pole pozícióban. Comisso ajánlata is él, bár így nem biztos, hogy kész többet fizetni a klubért.
   A háttérben biztosan van már befektető is, aki szívesen átvenné a klub-ot.

   Akárki is lesz az, biztos hogy igazolunk a nyáron.
   Ha Li-nek sikerült volna kifizetni a 32 milliót, akkor biztosan nem került volna be több pénz októberig és csakis játékos eladásból tudnánk igazolni. Ergo Li-balf@szkodásaira ráment volna az egész nyarunk és lehet a komplett szezonunk, nem elég hogy kizártak az EL-ből.

   Persze Li még mindig bennmarad a részvényesek között, mert a pénz, amivel az Elliot-nak tartozik még mindig kevesebb, mint amenyiért megvette a klub-ot. Nem számoltam utána, de ez a százalék nem lehet több 10-nél…de talán még annyi se.

   Nagyon ráfarag, hogy kekeckedett Comisso-val.

 1. A Milannál most az van, hogy Mirabelli meg Fassone elindul az étterembe, hogy majd pezsgő és kaviár… Útközben belenéznek a pénztárcába, látják, hogy ebből csak egy bisztró lesz, és ott legfeljebb egy-egy szendvics. Majd amikor a bisztróban rájönnek, hogy még azt sem tudják kifizetni, csak egy darab szendvicset kérnek, amit elfeleznek, végül felajánlják fizetségül a pénztárcát.

  • Ezen gondolkodtam már èn is ès arra jutottam, hogy a fomációváltással megoldódna a dolog ès persze meg is lehetne magyarázni az egyik alapember eladását. Akit amugy a mezbemutató kèpen se láttam.

   Elkèpzelèsem szerint ha átállnánk 4 vèdő – 2 csatáros játèkformáció valamelyikère akkor talán tudnánk venni egy fasza Csatárt a Suso (40M), Kalinic(15M), Mauri(5M), Gomez(5M) pènzekből. Kb 65 M. Alapvetőleg a 4-3-1-2 gondolnám Calhanogluval a ktk szerepben, lenne mindenhova csere ember de ugyanakkor konnyen át tudnánk állni a 4321 is. Utóbbi formációban szerintem Suso is sokkal eredmènyesebb lenne hiszen nem az oldalvonalon rohangálna de ez lerágott csont.

   Nyilván vannak olyan kp-ok is akik megèrnèk ezt a pènzt (pl Tolisso a VB-n sztem nagyon jó) de egyben biztos vagyok. Tutira kell menni most.

 2. “Egy évvel ezelőtt egy fiatal csapatot akartunk építeni, idén pedig tapasztalt játékosokra van szükségünk. Kiegyensúlyozott mercatónk lesz a kiadás és az eladásból származó bevételt tekintve.” Ez a nyilatkozat, olyan neszeneked fogd meg ezt a nagy semmit…ilyen játékosokkal soha a büdös életben nem lesz eredmény, de Gattusoval sem!