Hakan Calhanoglu szerint kulcsfontosságú volt legyőzni a Bolognát és boldog, hogy ismét betalált.

A 24 éves török válogatott játékos az előző két meccset kihagyta térdsérülés miatt és kezdetben kérdéses volt, hogy egyáltalán felépül-e a Bologna ellen. Végül Calhanoglu az első perctől kezdve a pályán volt és a csapat egyik legjobbjaként 1 góllal illetve 1 gólpasszal vette ki a részét a Bologna elleni győzelemből.

“Mindig nyerni akarok és ma visszatértünk a győztes útra. Különösen az első félidőben teljesítettünk jól. Jobban kezelhettük volna az egész mérkőzést, de ez nem mindig könnyű. Jól érzem magam Jack és Suso mellett. Örülök, hogy gólt szereztem, de már a következő meccsre koncentrálok, ami kemény lesz. Gattuso? Nagyszerűen dolgozik és mindig 100 százalékot követel mindenkitől. Ő alapvető fontosságú számunkra és el akarjuk érni az Európa Ligát.”

“Hellas Verona? Fontos meccs lesz. Nem szeretnénk megismételni a Benevento elleni hibánkat. Nyerni akarunk a szurkolóink előtt.” – tette hozzá Calhanoglu, akit a mérkőzés legjobbjának választottak.

Manuel LOCATELLI: “Nagyon örülök, hogy az edző bizalmat szavazott nekem. Készen kellett állnom. Fontos volt nyerni és megszerezni a három pontot, különösen a Benevento elleni pocsék eredmény után. Boldogok vagyunk, kicsit többet is tehettünk volna, de örülünk a három pontnak. Akár 4-0-ra is nyerhettünk volna, de csak a győzelem számít. Ez a siker biztosan növelni fogja az önbizalmunkat.”

“Négy mérkőzésünk maradt hátra és mindet meg kell nyernünk. Soha nem adjuk fel. Örülök és elégedett vagyok a teljesítményemmel. Egy ideig nem játszottam és kezdetben fel kellett vennem a ritmust.”

Cristian ZAPATA: “Azt gondolom, hogy egy nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg. Jól teljesítettünk az első félidőben, akár 4-5 gólt is szerezhettünk volna. Ez egy fontos győzelem volt, hiszen egy ideje nem nyertünk. Vannak gólhelyzeteink, de fejlődnünk kell a támadó-fázisban. Keményebben kell dolgoznunk, hogy hamarabb lezárjuk az ilyen mérkőzéseket. Elégedettek vagyunk a három ponttal. Az Olasz kupa döntővel együtt 4 mérkőzésünk maradt és mindent bele kell adnunk.”

7 hozzászólás a bejegyzéshez