Silvio Berlusconi kész visszavásárolni a Milant?

10

Silvio Berlusconi, a klub korábbi tulajdonosa meglehetősen érdekes nyilatkozatot tett, ugyanis elmondása szerint elképzelhető, hogy előbb vagy utóbb visszavásárolja a Milant.

Az olasz üzletember tulajdonában lévő Fininvest vállalat 2017 áprilisában mintegy 740 millió euróért adta el a Milan részvényeinek 99,9 százalékát egy kínai érdekeltségű csoportnak, amely rögtön az első átigazolási időszakban 11 játékost szerződtetett közel 200 millió euróért. Berlusconi a klub eladása után a politikai pályára koncentrált és a választásokon is indult.

Berlusconi szerint a pártja nem szerepelt annyira jól és ennek hátterében pedig részben a Milan eladása áll.“Ahogy a dolgok alakulnak, végül újra meg fogom vásárolni a Milant.” – mondta Berlusconi egy politikai rendezvényen. “Sokan megállítanak és megkérdezik tőlem, hogy miért adtam el a klubot. Valamit be kell vallanom. Ha így folytatódik nem tagadom, hogy előbb-utóbb vissza fogom vásárolni a Milant.”

[adrotate banner=”32″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szóval lassan minden pénz visszaér Ázsiából a titkos bankszámlákról és nem lesz szükség a strómanokra? 😀

  2. Na attól mentsen meg minket a jó Isten! Ha ez így lesz, irány a serie b…Gondolja át ezt még egyszer az öreg pernahajder!
    Ha a kínai vonal beoffolt, inkább jöjjenek az arabok, ott legalább van gempa, és nem kell kukáznunk szar fos játékosokat…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet