Borini ma 27 éves

4

Ma ünnepli 27. születésnapját a Milan olasz támadója, Fabio Borini.

Borini 9 évesen kezdett el focizni és a helyi Bologna utánpótlásában nevelkedett. 2007 nyarán a Chelsea-hez szerződött és két évvel később, 18 évesen mutatkozott be a Premier League-ben Carlo Ancelotti irányítása alatt egy Tottenham elleni 3-0-ra megnyert mérkőzésen.

Az olasz támadó később a Swensea Cityben, az AS Romában, a Liverpoolban és a Sunderlandben is megfordult, mielőtt 2017 nyarán csatlakozott a Milanhoz. A megegyezés értelmében Borini kölcsönben érkezett egy kötelező vásárlási joggal, amely idén nyáron lép életbe.Borini ebben a szezonban 37 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban és ezeken 4 gólt szerzett, emellett kiosztott 7 gólpasszt. Meglehetősen sokoldalú játékos, ugyanis több poszton is bevethető. Érdekesség, hogy Borini az aktuális idényben 6 különböző pozícióban játszott a Milanban.

Borini ma 27 éves.

Isten éltesse sokáig!

[adrotate banner=”32″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem megtartjuk. Igazi Jolly-joker.
  Nem minden poszton nyújt tökéletes teljesítményt, de sok poszton bevethető és 100%-ot ad ki magából.
  A nyári igazolásainkból egyedül neki nem örültem, de pozitívan csalódtam benne. Kell egy ilyen játékos a csapatba.

 2. “Túl nagy jelentősége nem lesz szerintem, a PL idei seggutolsó csapatából érkezve gondolom sokadik számú alternatíva lesz a padon.”

  Ezt írtam június körül, amikor idejött. De rendesen rám cáfolt. 🙂
  Isten éltesse!

 3. Teljesen fölösleges igazolásnak tartottam mèg “potom” 5 M-èrt is de megdolgozott èrte. 37 meccsen 4 gól ès 7 gòlpassz mindig más pozicióban elismerèsre mèltó. Jó kis kiegèszítő ember, csak így tovább.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet