2022. október 04., kedd

Ügynöke szerint Calabria maradni akar a Milanban

-

Davide Calabria ügynöke szerint a fiatal védő az elmúlt években nagyon sokat fejlődött.

A 21 éves jobbhátvéd az elmúlt hónapokban kulcsemberré vált a kezdőcsapatban és remek teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. Calabria a Lazio és a Sampdoria elleni bajnokin is gólpasszt adott, amivel hozzásegítette csapatát a győzelemhez, míg egy héttel ezelőtt a Roma ellen megszerezte pályafutása első gólját piros-fekete mezben.

“Davide pozitív és negatív tapasztalatokat egyaránt szerzett eddigi pályafutása alatt, de még mindig ugyanaz a személy. Amikor megismertem még a Milan utánpótlásában volt és alig játszott. Azonban amikor a pályán volt, mindig 100 százalékot beleadott és ez lenyűgözött engem. Még csak 21 éves és nagyon fiatal. Az elmúlt években sokat fejlődött.” – mondta Gianni Vitali, a játékos ügynöke az RMC Sportnak adott interjújában.

“Gattuso hihetetlen munkát végez. Két hónappal ezelőtt senki sem remélte, hogy ilyen szinten fog teljesíteni a csapat és sikerül ilyen eredményeket elérni. Átigazolási pletykák? Csak most hallottam róluk. Davide mindig is maradni akart a Milanban, mert szerelmes a csapatba.”

“Calabria a csapat egyik kulcsembere és csak arra összpontosít, hogy fejlődjön és a legjobb formáját nyújtsa piros-fekete mezben.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”32″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Vannak zsoldos, fizetésért dolgozó focisták. De Calabria pont nem az. Milan nevelés, sokkal több ilyen emberekre lenne szüksége a klubboknak, nemcsak Olaszországban hanem mindenhol. Tehetséges, a Milanban nőtt fel, lojális a klubbhoz. A régi Manchester United is a saját utánpótlásra épült…Sikeres is volt.

 2. A szezon elején nekem nem tetszett ez a gyerek. Összevissza futkározott. Abate-t is jobbnak találtam, már a tapasztalata miatt is.
  Aztán ahogy Conti lesérült, Gattuso átvette a csapatot, egyre több lehetőséget kapott és egyre jobban játszott. Mostanra már stabil kezdő és teljes mértékben meg is érdemli, hogy az legyen.
  A kérdés csak az, mi lesz, ha Conti visszatér? Ki lesz, kinek a cseréje?
  Mert hogy Calabria most csúcsformában van az biztos. Az is hogy Conti sérülése előtt világklassszis formában nyomta.

  Nem szeretném, ha Calabria átkerülne a bal szélre… meg hát felesleges is lenne.
  Ott van RR és érkezik a horvát cserének.

  Remélem Gattuso okosan oldja majd meg a dolgot.

 3. 1-2 hónap jó játèk után minden ügynök fènyezi a munkaadóját. Bár mi törtènik a játèkossal egy jò ügynök minden szignóbòl pènzt tud kovácsolni legyen az átigazolás, szerződèshosszabbìtás vagy fizu emelès.

  Inkább a Conti-Calabria verseny miatt tartja reflektorfènyben Calabriát az ügynök.

  • Calabria csúcsformájának köszönhetően nem feltétlenül szükséges Conti visszatérését siettetni, így lesz ideje maximálisan visszanyerni a formáját és az erőnléti állapotát. Szerintem ha Conti egészséges lesz nem lesz probléma, mindketten fognak játszani felváltva vagy egymást tehermentesítve.

   Illetve még egy felvetés, amire igazán nem is gondoltunk. Ha ennyire kitart Calabria remek formája, akkor Contit simán fel lehetne tolni Suso “pozíciójába”. A spanyolra is ráférne néha a pihenő, Conti meg simán tud azon a poszton is játszani. Támadásban elég jó a srác, gyors, remek beadásai vannak. Szóval Suso alternatívájának tökéletes lenne.

    • Én írtam a Roma-Milan után a meccs topicjában:

     “Calabria vs. Conti. Én kicsit másképp látom, összevonnám a sokak által emlegetett “Suso fáradt, pihentetni kellene” felvetéssel. Az Atalanta csapatánál tavaly inkább volt Ő középpályás mint védő, szerintem nem lesz rossz ha arra az oldalra lesz olyan alternatíva aki tudja pótolni mind Suso-t, mind Calabria-t. Gyakorlatilag megvalósítható lenne egy hármas rotáció a két posztra. Calabria-Suso, Conti-Suso, Calabria-Conti. Lenne az alap (Calabria-Suso), lenne egy támadóbb (Conti-Suso) és lenne egy védekezőbb (Calabria-Conti) lehetőség is.”

 4. Szerintem mindig jó, ha az utánpótlásból kerül valaki az első csapathoz.Jövőre remélem még 1-2 fiatalt megpróbál beépíteni Gattuso,(Igaz Abate nem a szivem csücske), de ez a Calabria srác szimpibb.Nem hiszem, hogy magasabb fizut akarnának kiharcolni az ügynökével együtt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS