Cutrone: “Örülök a győzelemnek és a pozitív eredménynek”

1

Patrick Cutrone, a Milan 20 éves játékosa a Spal elleni bajnokit követően a Ludogorets kapuját is bevette, így minden sorozatot figyelembe véve már 13 gólnál jár és fölényesen vezeti a csapat házi góllövőlistáját.

Az olasz csatárnak ez az első szezonja a Milan felnőtt csapatában és eddig nem akármilyen teljesítménnyel rukkolt elő. Cutrone átlagosan 125 percenként szerez gólt és maximálisan élvezi Gennaro Gattuso bizalmát.

“Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, de a kezdeti nyomás ellenére jól teljesítettünk. Köszönetet kell mondanom a csapattársaimnak a gólokért, amiket szerzek. Örülök a győzelemnek, mert egy kemény ellenféllel játszottunk. Kezdetben egy kicsit szenvedtünk, de utána jól játszottunk és képesek voltunk megszerezni a vezetést a félidő előtt. Szeretek Calhanogluval és Susóval együtt játszani. Mindig megpróbálom követni a labdát és a megfelelő irányba mozogni. Szerencsére sikerült újra betalálnom.” – mondta Cutrone a találkozó után.“Ez az eredmény nagyon pozitív, de koncentráltnak kell maradnunk, mert a továbbjutás még nem dőlt el. A Ludogorets egy nagyon veszélyes csapat. Inzaghi? Ő egy nagyszerű csatár volt a Milanban, de még túl korai lenne ilyen összehasonlításokat tenni.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”32″]

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igazi befejezőcsatár lesz a srácból ha így folytatja. Már 7 M taksálja a TM ès a nyárra rá fognak izgulni a nagyhalak is, főleg ha a csapat is eredmènyes lesz. Szerintem sem kell Inzaghihoz hasonlítani, ő nem Pippo, Ő Cutrone! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet