Ricardo Rodriguez nem játszhat az Udinese ellen

5

A Milan orvosa szerint Ricardo Rodriguez nem lesz bevethető állapotban vasárnap az Udinese ellen, viszont jó hír, hogy Andrea Conti hamarosan megkezdi az edzéseket a csapattal.

Gianluca Melegati, a piros-feketék csapatorvosa a Milan TV-nek nyilatkozott és tájékoztatást adott a sérült játékosok állapotáról. Mint ismert, Ricardo Rodriguez gyomorbántalmak miatt kihagyta a szerdai Lazio elleni kupameccset, azonban úgy tűnik, hogy a következő meccsen sem játszhat.

“Ricardo Rodrigueznek erős gyomorbántalmai vannak, ami azonnali törődést igényelt. Jelenleg jól van és egyre jobb az állapota. Természetesen még mindig nagyon gyenge, ezért azt tanácsoltuk a szakmai stábnak, hogy ne nevezzék az Udinese elleni meccsre készülő keretbe. Ricardo a jövő héten hétfőn újra teljes értékű edzésmunkát végezhet.” – mondta Melegati.“Andrea Conti felépülése nagyon jól halad. Elégedettek vagyunk, mert minden nap javul. Rövidesen edzésbe áll és csatlakozik a csapattársaihoz. Conti hamarosan visszatér, ha minden a vártaknak megfelelően alakul. Storari? Ő is jól van. Szerencsére a felépülése úgy alakul, ahogy vártuk. A következő napokban utolsó tesztek várnak rá, aminek az eredményei lehetővé teszik számunkra, hogy megállapítsuk pontosan mikor edzhet újra a csapattal.”

[adrotate banner=”32″]

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ