Lucas Biglia, a Milan argentin középpályása ma ünnepli 32. születésnapját.

Biglia 1986. január 30-án született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Első profi szerződését 2004-ben írta alá az Argentinos Juniors együttesével, majd csatlakozott az Independientéhez. 2006 nyarán Európába szerződött és a belga élvonalbeli Anderlecht játékosa lett, ahol 7 szezont töltött és több mint 300 tétmeccsen lépett pályára.

Ezt követően 2013-ban Olaszország felé vette az irányt és 8,4 millió eurós átigazolási ár ellenében aláírt a Lazióhoz. Az argentin válogatott középpályás négy szezont húzott le a fővárosi együttesnél és 2017 nyarán 17 millió euróért megvásárolta őt a Milan. Lucas Biglia eddig 21 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt.

Biglia ma 32 éves.

Isten éltesse sokáig!

[adrotate banner=”32″]

9 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Remélem a 33.-at már egy Kínai bajnokságban játszó csapatnál fogod tölteni ! Persze előtte egy rakás pénzt fizessenek érted. Tudom kicsit utópisztikus lenne,hisz ezért a nulla teljesítményt még a BLASZ kettőben sem díjazzák !
  A klub történetének leg pocsékabb igazolása !!!

  • Ne haragudj maldinni69, de az ilyen hozzászólásokat inkább tartsd meg magadnak. Akár mennyire nem tetszik a játéka neked – és nem azt mondom, nekem se a kedvencem – de ilyen rossz májú véleménynyilvánítást egy születésnapi cikk aláírni.. elég tuskónak kell hozzá lenned.

   Mellesleg valamiért mégiscsak ő részesül előnyben Gattusonál, és igazából előtte Montellánál is. Plusz javul a játéka, az előző két meccsen se világklasszis, de teljesen korrekt volt.

   Boldog születésnapot neki!

   • Töki ! Ez egy olyan oldal ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Ha akarnám ide írhatnám egy trabant műszaki adatait,vagy a legutóbb látott színházi darab tartalmát, satöbbi. A tuskóság ott kezdődik,ha ezt valaki vitatja,nem pedig ott ha leírom a véleményem. Te csak részben szóltál a tárgyhoz,nagyobb részben pedig osztod nekem a nemlétező észt. Maradjeg a te világodnál, és ne kritizáld a véleményem. Én nem esem ebbe a hibába ugyan is nem érdekel a véleményed, csak csendben elfogadom. Nem erőszakolom rád az elképzeléseimet,eszembe sem jutna. Ugyan is nem vagyok tuskó !
    Holnap például öreganyám horgolási mintáinak bemutatásával fogok jelentkezni ..Ehhez sem lesz semmi közöd.
    Biglia pedig egy igazi kretén ! Nem hogy a szülinapján,hanem képzeld még karácsonykor is !