A legfrissebb hírek szerint hiába a Torino érdeklődése, a Milan nem szeretne megválni Manuel Locatellitől.

A MilanNews és a Tuttosport egybehangzó információi szerint a Torino januárban a Milan fiatal saját nevelésű játékosával erősítené meg a középpályáját. Locatelli ebben az idényben eddig 18 tétmeccsen kapott lehetőséget és nem a torinói együttes az egyetlen, amely szeretné őt megszerezni. Tavaly nyáron már lehetett hallani a Spal kölcsönajánlatáról, azonban az utóbbi időben újra felerősödtek a pletykák, miszerint Locatelli fejlődése szempontjából tökéletes lenne fél év kölcsönjáték a folyamatos játéklehetőség és a tapasztalatszerzés érdekében.

Állítólag a Milan vezetősége érinthetetlennek tartja Locatellit és nem szeretne megválni tőle, ugyanis fontos része a projektnek. Emellett az olasz középpályás esetleges távozásával tovább csökkennének Gennaro Gattuso eddig sem túl nagy variációs lehetőségei a középpályán.Locatelli a napokban fogja ünnepelni 20. születésnapját és a debütálása óta 48 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt, ezeken 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

[adrotate banner=”32″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kölcsön, ha objektívan akarjuk látni a dolgokat. Teljesítményre nem tudok mit mondani, mert Montella sem egy Gasperini, aki tudta volna tanítani, hogy milyennek kell lennie egy jó középpályásnak, Gattuso meg nem tudom milyen ” tanár ” …:-) Egyszer Donnarumma azt mondta, hogy Gattuso úgy motiválta: ” rúgd ki a labdát, vagy megöllek ” 🙂

 2. Már a nyáron kölcsön kellett volna adni. A biztató kezdés után hamar zuhant a teljesítménye sajnos. A Torinóban viszont nem tudom, hogy kit szorítana ki a kezdőből?
  (pl. a Bolognában Pulgar helyén azonnal kezdő lehetne.) Mindenesetre nálunk csak a levesbe menne ő is.

 3. A kölcsön játék segíthetne neki és több játékidőt kaphatna, amitől javulhatna a teljesítménye, de akkor egy szerződésben ki kell kötni, hogy játszania kell x időt.

  Minden játékosnak a képességei alapján kell posztot adni, amit a képességeivel és stílusával összhangban tud játszani. Akkor gáz, ha egy olyan szisztémába van erőltetve, amiben nincs meg a stílusa és a képességei sincsenek meg hozzá. Akkor játszhat egy játékos több posztot jól, ha jók a képességei és fizikai adottságai hozzá. Locatelli nem irányító típus, nem nagyon tud előre játszani, nem túl gyors, viszont magas és relatíve masszív. Nem romboló típus, inkább labdaszerzőnek és elosztónak jó, de nem irányítóként, hanem sok passzos játékban. Neki a Spal ideálisabb lenne, vagy a benevento, mert ott több esélye lenne biztos kezdőként játszani és segíthetne a csapatnak nem kiesni.

 4. Én meg beraknám a Milanba 🙂
  Montolivo és Biglia sem jobb és nem is hinném,hogy fejlődni fognak.Neki azért van még rá esélye…

 5. vagy többet kell játszatni,vagy kötelező játékperccel kölcsönadni,mert igy nem tud fejlődni hogy havonta játszik egy-két félidőt,de eladni semmiképen nem szabad..a végén majd 3év mulva vissza akarjuk venni vagy 20milláért mint Cristantét

 6. Én simán beépíteném, nálunk is lehet tapasztalatot szerezni. A szezonunkon nem sokat tudna rontani, ha ő játszana Montolivo helyett minden meccsen.

 7. Igazából fogalmam sincs, milyen játékos. Nyilván van benne spiritusz, csak úgy senki nem vág ekkora gólt a Juventusnak, mint ő tette. Persze, mondhatnánk, hogy mázlija volt, frankón eltalálta aztán ennyi. Nem tudom megmondani jó játékos-e vagy sem, mert hosszútávon nem kapott szerepet, hogy ez kiderüljön. Kisebb csapatok ellen talán játszhatna, csak már a kisebb csapatok ellen sem mehetünk biztosra, így kísérletezgetni sem nagyon lehet… fura egy helyzet,na…

 8. Bárki helyén játszhat a kp-n hisz senki sem nyújtott maradandót….az hogy marad-e az fogja eldönteni Rino mit szeretne játszani….a lrgjobb tán a 4231 lenne….ez esetben maradjon ! A 433 ba viszont most nem fér be….azonban Monti és Biglia is már nyugdíjas korú…..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet