Gennaro Gattuso két kulcsjátékosára sem számíthat hétvégén az Atalanta elleni bajnoki meccsen.

Mint ismert, a Milan vasárnap délután csúfos 3-0-s vereséget szenvedett Veronában a kiesés ellen menekülő Hellastól. Hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy a 90. percben a játékvezető a videóbírót igénybe véve azonnali piros lappal kiállította Susót.

Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta a spanyol válogatott támadót, aki így kénytelen lesz kihagyni a szombati Atalanta elleni találkozót. Emellett Alessio Romagnoli is hiányozni fog, miután a Hellas Verona ellen megkapta szezonbeli ötödik sárga lapját és ezért automatikusan egy meccses eltiltás jár.

Susónak ez volt a második azonnali piros lapja a Serie A-ban, legutóbb 2015 májusában egy Sassuolo elleni 3-2-re elveszített összecsapáson állították ki.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Egyetértek! Nem is a képességeik miatt nem érdemlik meg! Úgy komplett csapat, stáb full bukó évek óta. Ebben hibáztak Gallianiék is. Sajnos nagyon kevés edzőnek van saját elképzelése. Központosított edző képzés és mindenki full ugyan azt a szart próbálja formálni picit. 1-1 öreg rókán kívül mindenhol ez látszik (tisztelet a kivételnek). Szerintem ha lesz kulcsjátékos akkor már nem is biztos, hogy annyira fog hiányozni mert minden ilyen szerepkörhöz kell egy csapat.