Romagnolit eltiltották, nem játszhat a hétvégén

4

Alessio Romagnoli eltiltás miatt biztosan kihagyja a hétvégi Bologna elleni meccset a Serie A-ban.

Mint ismert, a Milan vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Beneventóval. Hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy a játékvezető kiállította Romagnolit, így a csapat az utolsó negyedórát kénytelen volt emberhátrányban lejátszani. Az olasz válogatott védő az első játékrészben kezezés miatt kapott sárga lapos figyelmeztetést, majd a meccs hajrájában egy becsúszást követően begyűjtötte a második sárgáját. A felvételek alapján egyértelműen megállapítható, hogy az esetnél nem történt kontaktus.

Az Olasz Szövetség egy meccsre szóló eltiltást szabott ki Romagnolira, aki begyűjtötte szezonbeli 5. sárgáját.Ennek következtében Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője biztosan nem számíthat Romagnoli játékára hétvégén a Bologna ellen az olasz bajnokság 16. fordulójában.

[adrotate banner=”32″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Erre én is nagyon kíváncsi lennék.
  Leo-t video-bíro segítségével állították ki.
  Itt miért nem lehetett ezt alkalmazni?

 2. nem ugy volt hogy visszavonták? mert egyértelmu baki volt
  de amugy igy lofasz az egész videobiro ha kiritkus szituban nem nézik meg mint a bologna meccsen.
  Az meg a másik, hogy a birot soha nem veszik elő

 3. Rossz volt a szerelés, de a támadónak futnia kellett volna tovább, nem pedig színészkedni vagy ténylegesen elbotlani a lábba és nem átugrani azt. Én a színészkedésért tiltanám el a támadót inkább és akkor lehet leszoknának róla, de ez már ezer éve így kéne, hogy legyen csak az egész foci egy nagy csalás, mint az összes többi sport.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet