Alessio Romagnoli eltiltás miatt biztosan kihagyja a hétvégi Bologna elleni meccset a Serie A-ban.

Mint ismert, a Milan vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Beneventóval. Hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy a játékvezető kiállította Romagnolit, így a csapat az utolsó negyedórát kénytelen volt emberhátrányban lejátszani. Az olasz válogatott védő az első játékrészben kezezés miatt kapott sárga lapos figyelmeztetést, majd a meccs hajrájában egy becsúszást követően begyűjtötte a második sárgáját. A felvételek alapján egyértelműen megállapítható, hogy az esetnél nem történt kontaktus.

Az Olasz Szövetség egy meccsre szóló eltiltást szabott ki Romagnolira, aki begyűjtötte szezonbeli 5. sárgáját.

Ennek következtében Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője biztosan nem számíthat Romagnoli játékára hétvégén a Bologna ellen az olasz bajnokság 16. fordulójában.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Rossz volt a szerelés, de a támadónak futnia kellett volna tovább, nem pedig színészkedni vagy ténylegesen elbotlani a lábba és nem átugrani azt. Én a színészkedésért tiltanám el a támadót inkább és akkor lehet leszoknának róla, de ez már ezer éve így kéne, hogy legyen csak az egész foci egy nagy csalás, mint az összes többi sport.