Biglia visszatért, Borini és Calhanoglu megsérült

8

Stefano Mazzoni, a Milan orvosa ezúttal is jelentést közölt a sérült játékosok állapotáról.

A Milan az eddig nyeretlen Benevento otthonába látogat a hétvégén és ez lesz Gennaro Gattuso első meccse az első csapat élén. Az olasz vezetőedző egy ideig még biztosan nem számíthat Andrea Contira, azonban jó hír, hogy az elmúlt napokban Ignazio Abate és Davide Calabria is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban.

Mazzoni tájékoztatása szerint Lucas Biglia visszatért és Gattuso rendelkezésére áll, miután influenza miatt kénytelen volt kihagyni a legutóbbi Torino elleni meccset. Ugyanakkor Fabio Borini bokasérüléssel bajlódik, ezért napról napra folyamatosan értékelik az állapotát annak érdekében, hogy kiderüljön pályára léphet-e vasárnap.Eközben Hakan Calhanoglu kisebb izomsérülést szedett össze az egyik edzésen.

[adrotate banner=”32″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Borini 100 szor hasznosabb tagja a csapatnak mint Biglia ! Mi a t..ömnek tért vissza !
  Remélem Gattának lesz annyi sütnivalója hogy ezt a kétballábas majmot kiteszi a keretből ! Nagyon várom már a hétvégi bajnokit !
  Forza Ac Milan !

  • Azért tért vissza, mert felépült a sérüléséből…kétballábas majmok meg maximum a magyar bajnokságban kapnak szerződést.

   Nem mindenkinek ugyanolyan a személyisége, vannak csapatjátékosok, művészlelkek és harcosok.

   Borinitől rendkívül szép az a küzdeniakarás, amit látunk, de ő azért (is) hajt, mert tudja, hogy se eddig, sem ezután nem kap még egy ilyen lehetőséget az élettől. Ezzel együtt le a kalappal előtte!

   Vezér nélkül nincs hadsereg, csak gyülevész csürhe, márpedig ez is “minden héten háború” mint az összes másik csapatsportág. Ahhoz pedig a küzdeni akarásnak párosulnia kell tökösséggel és egyáltalán nem utolsó sorban a tehetséggel.