Manuel Locatelli, a Milan saját nevelésű középpályása beszélt az olasz válogatottról illetve csapattársáról és barátjáról, Patrick Cutronéról.

Az olasz U21-es válogatott kedden Frosinonéban játszik felkészülési mérkőzést Oroszországgal, a találkozón várhatóan Locatelli és Cutrone is kezdeni fog, előbbi csapatkapitányként. Davide Calabria a legutóbbi bajnokin bokasérülést szedett össze, ezért ő biztosan nem léphet pályára a korosztályos nemzeti csapatban.

“Mindig csodálatos a csapatkapitányi karszalagot viselni. Köszönöm az edzőnek, hogy ezt lehetővé tette számomra. Nehéz lesz megnyerni sorozatban a negyedik mérkőzésünket, de jó formában vagyunk és intenzíven dolgozunk az edzéseken. Nem szabad abban a tudatban játszanunk, hogy nincs tétje a meccsnek, mert ez egy felkészülés az Európa-bajnokságra.” – mondta Locatelli a Rai Sportnak.

“Cutrone? Ez egy életre szóló barátság. A Milanban és a válogatott edzőtáborában is egy szobában vagyunk. Együtt nőttünk fel és együtt tettük meg a lépéseket az idáig vezető úton.” – tette hozzá.

1 hozzászólás