Montella szerint a Milan győzelemre játszik Athénban

2

Csütörtökön Görögországban játszik a Milan, ugyanis az AEK Athén ellen lép pályára az Európa Liga 4. fordulójában. A piros-feketék vezetik a D-csoportot, miután az Austria Wient 5-1-re és a Rijekát 3-2-re legyőzték, míg az AEK Athénnal hazai pályán 0-0-s döntetlent játszottak.

Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a mai meccs előtt.

“Egy határozottan kemény mérkőzés vár ránk. Az AEK Athén egy nagyon gyors és dinamikus csapat. Ugyanakkor a játékosaink technikásabbak és tehetségesebbek, ezt bizonyítani is fogják. Azért vagyunk itt, hogy az első helyen megnyerjük a csoportunkat, tehát nem leszünk elégedettek mással, csak a győzelemmel.” – mondta Montella.“A klub új korszaka? Júniusban kezdődött és az elmúlt hónapok nehezek voltak. Erősnek kell lennünk és reagálnunk kell, pozitív eredményekre van szükségünk. Bonucci? Talán a szünet jót tett neki mentális és fizikai szempontból is.”

“A jövő? Nyugodt vagyok, de tudom, hogy ez a munka kockázatokkal jár. Érzem a vezetőség támogatását és a klubnak eredményre van szüksége, ahogy nekem is. Mindig az edző az, aki a legtöbb kritikát kapja, de ez teljesen normális. Megpróbálom a lehető legjobban végezni a munkámat.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet