Montella elégedetten nyilatkozott a győzelem után

6

Vincenzo Montella, a Milan vezetőedzője szerint az utóbbi meccseken sokat javult a csapat játéka és elmondása szerint a Chievo elleni meccsen elégedett volt a teljesítménnyel, a lelkesedéssel és az összhanggal egyaránt. Az olasz szakember mellett Hakan Calhanoglu és Nikola Kalinic is megszólalt.

“Ez a győzelem hitet és erőt ad nekünk. Az elmúlt mérkőzéseken jelentősen javult a játékunk minősége és nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel. A hétvégi Juventus elleni meccsre fókuszálok és nincs sok időnk megünnepelni ezt a győzelmet, még akkor sem, ha szeretnénk élvezni a pillanatot. Nagyon örülök, hogy sokkal folyamatosabb volt a játékunk. A játékosok nagyszerű lelkesedést, összhangot és minőséget mutattak.” – nyilatkozott Montella.

“A második félidőben háromgólos vezetésnél még jobb focit játszott a csapat, ez valószínűleg annak tudható be, hogy a srácok mentálisan sokkal felszabadultabbak voltak. Calabria? Optimisták vagyunk, önmagánál volt és néhány orvosi vizsgálat vár rá. Suso? Nagyszerű teljesítményt nyújtott, döntő fontosságú volt és alapvetően minden gólból kivette a részét. Nagyon örülök Calhanoglu teljesítményének is. A szurkolók mindig támogatnak minket, hazai pályán és idegenben egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy szombaton nagy segítség lesz a közönség.”Hakan CALHANOGLU: “Nagyon boldog vagyok a gólom miatt. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a csapattársaimnak és a szakmai stábnak, mert mindig támogattak engem és arra ösztönöztek, hogy egyre többet és többet adjak bele. Örülök a három pontnak, de most a Juventus elleni meccsre kell összpontosítanunk. Tudom, hogy sokat várnak tőlem és azt is tudom, hogy képes vagyok rá, bár nem könnyű egy hosszú eltiltás után. A szurkolóink hihetetlenek és szükségünk van egy teltházas San Siróra, hogy szombat este mindent beleadjunk.”

Nikola KALINIC: “Nagyszerű mérkőzést játszottunk, remek győzelem volt. Ez egy fontos siker, hiszen szombaton a Juventus ellen lépünk pályára. Az edző azt kérte tőlem, hogy nyújtsam a legjobb formámat és mindig 100 százalékot adjak bele. Játszani akarok, nem számít, hogy milyen játékrendszerben vagy hány csatárral. Juventus? Fontos meccs lesz, meg kell próbálnunk nyerni.”

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Megérdemelnék már a szúrkolok egy nagy sikert,és mi is.A Genoa ellen pl 47ezren vóltak kint,reméljük a Juve ellen még többen lesznek,és nyerünk.

  2. Én nem szidnám Montellát emiatt a nyilatkozat miatt. Az biztos, hogy ez a jól sikerült meccs akkor ér valamit, ha pontot/pontokat szerzünk a sittesek ellen!

    • Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Ha a következő két derbyt x-re lehozzuk és partyba leszünk a juveval meg a nápollyal akkor jó lehet. Meg a sassuolot ütni kell.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet