2022. szeptember 25., vasárnap

Januárban ingyen érkezhet a Santos brazil játékosa

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan bejelentkezett a brazil élvonalban szereplő Santos támadó-középpályásáért, Lucas Limáért, aki januárban a szerződésének lejártával csatlakozhat a csapathoz.

Lucas Limát korábban már szóba hozták a Milannal, emellett felmerült a neve a Manchester Unitednél, az AS Románál és az Internél is. Hivatalos ajánlatot csak a Fenerbahce és a Crystal Palace tett a 27 éves játékosért, aki mindkét megkeresést visszautasította.

A Sky Sport Italia és az UOL Esporte értesülései szerint Lucas a Milanban köthet ki, ugyanis december 31-én lejár a szerződése a Santos együttesével, így januárban ingyen csatlakozhat a piros-feketékhez. Állítólag a milánói együttes már kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, Luccas Badiával. A bal és a jobb szélen egyaránt bevethető támadó-középpályás eddig a szezonban 26 tétmérkőzésen 1 gólt és 9 gólpasszt jegyzett a Santosban.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem teljesen felesleges tucat játékos, ráadásul épp ballábas.
    egész pályafutása alatt nincs annyi gólja, mint See papának a brazil bajnokságban. Gólpasszból pár db-al azért vezet előtte, kb 2x annyi meccs alatt.
    Mennyi volt Seedorf mikor Brazíliába szerződött, majd 40? 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS