A klub új, hosszú távú szerződést kötött a csapat spanyol válogatott támadójával, Susóval.

Hétfőn este a Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2022. június 30-ig meghosszabbította Suso szerződését. A Sky Sport Italia beszámolói szerint a 23 éves játékos évi 3 millió eurót, plusz további bónuszokat fog keresni és az új kontraktusában egy 50 millió eurós kivásárlási záradékot határoztak meg.

“A Milan örömmel jelenti be, hogy Suso 2022 nyaráig meghosszabbította a szerződését a klubbal.” – olvasható a közlemény a Milan hivatalos honlapján. “Hosszú ideje vártunk erre a napra és mindenben megegyeztünk. Most aláírásra került a szerződés és hivatalos lett.”

Suso így nyilatkozott a szerződés aláírása után: “Nagyon boldog vagyok, hogy hosszabbítottam. Mindig hangoztattam, hogy itt akarok maradni a Milanban.”

Suso 2015 januárjában csatlakozott a piros-feketékhez a Liverpool együttesétől, azonban kezdetben nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba, így a klub egy év után kölcsönadta őt a Genoának. A spanyol válogatott támadó számára jól alakult a genovai kaland és visszatérését követően Vincenzo Montella kulcsemberként számított rá. Suso eddig 55 tétmérkőzésen 10 gólt és 16 gólpasszt jegyzett a Milanban.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szimpatikus játékos, de az a baj vele, hogy csak jobb szélen mutat kiemelkedőt, igazi szélső játékos, középütt elnyomják, erőtlen, nem képes irányítani, átlövései gyengék, én eddig nem láttam tőle semmi használhatót ezen a poszton, hiába erölteti Montella. Addig kell bizonyítania amíg Montella az edző, mert egy új edző nem hiszem, hogy ad neki ennyi lehetőséget.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet