A török élvonalban szereplő Trabzonspor hivatalosan is bejelentette, hogy januári vásárlási opcióval kölcsönvette a Milan argentin középpályását, José Sosát.

A török együttes már a nyáron is több alkalommal érdeklődött Sosa iránt, azonban akkor nem sikerült megállapodásra jutni. Ezúttal a játékos beleegyezett a klubváltásba és egy év milánói kaland után visszatért Törökországba.

A Trabzonspor a hivatalos honlapján tette közzé, hogy megegyezett a Milannal José Sosáról, aki sikeresen átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. A megállapodás értelmében a törökök 1,35 millió euróért veszik kölcsön a 32 éves középpályást és január 15-ig további 3,4 millió euróért végleg megvásárolhatják. Sosa szerződése egyébként 2018 nyaráig szól a piros-feketékkel, ezt követően szabadon igazolhatóvá válna.Sosa tavaly nyáron csatlakozott a Milanhoz a Besiktastól, azonban nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. De csak kölcsönbe!!! Ha Januárban nem veszik meg, megint itt lesz a nyakunkon….
    A Galliani-éra igazolásaitól nem bírunk megszabadulni. Mármint, akik nem váltak be.

  2. A keret tovabb tisztul es egy kis penzt is latunk belole, szuper! Na meg gobb jatekpercet kapbat Locatelli vagy Zanaletto, az se utolso.

  3. Mati Fernandezt is sikerült már lepasszolni? Semmi hasznunk nem volt ezekből a kukázott jatekosokbol.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet