Paletta mégis marad, megszakadtak a tárgyalások

22

Gabriel Paletta ügynöke megerősítette, hogy megszakadtak a Lazióval folytatott tárgyalások, így a jelenlegi helyzet szerint az olasz védő marad a Milanban.

Eddig úgy tűnt, hogy a 31 éves védő távozik a klubtól és Rómában folytatja. A felek napok óta tárgyaltak egymással, de úgy tűnik, hogy hiába. A hírek szerint a Milan és a Lazio ugyan megállapodott egymással Palettáról egy 2,5 millió eurós átigazolási árban, viszont a játékossal nem sikerült egyezségre jutni.

“Paletta maradni fog a Milanban, nem lesz a Lazo játékosa.” – mondta Martin Guastadisegno, a játékos ügynöke. “Beszéltünk erről és közelebb kerültünk a Lazióhoz. Gabriel közölte igényeit és sohasem változtatott ezen. Nagyon messze vagyunk az egyezségtől. Ügyfelem szeretne menni, de a Lazio nem fogja teljesíteni, amit kérünk. Óriási erőfeszítésekre lett volna szükségünk annak érdekében, hogy megvalósuljon az átigazolás, de sajnos nem fog.”Mint ahogy később kiderült, a felek közötti tárgyalások a felajánlott szerződés hossza miatt szakadtak meg. Paletta egy 3 évre szóló szerződést szeretett volna aláírni, ezt viszont a Lazio nem vállalta.

[adrotate banner=”28″]

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bocsánat a kifejezésért, de elképesztő hogy minden szar amit idehordtak az évek során itt rohad ránk.
  Nem tudtak megállapodni. Menj innen, nem vagy jó semmire, azért adnának ennyit, mert többet egyszerűen nem érsz.
  Idegesítő hogy nem lehet egyszerűen a sallangtól megszabadulni. Ha van is olyan marha akiknek ezek kellenek, akkor jön az hogy az illető nem hajlandó ennyiért vagy oda menni.

 2. Majd elhúzza a csíkot később, én nem törődöm vele. A lényeg hogy van helyette más, emlékezhetünk a közelmúltban attól kaptunk idegbajt, hogy “amíg nem távozik valaki, addig nem lesz érkező sem”. Na ez megszűnt hála az égnek.

 3. Az a legnagyobb baj a mai fociban, hogy ilyen Paletta féle játékosoknak igényeik vannak! Valaki elmondhatná, hogy milyen igényt akar magának évi egy millió eurós bért? nézzen már végig a teljesítményén és utána alkudozzon, örüljön, hogy egy Lazionak kell egyáltalan!

 4. A helyzet pofon egyszerű : Az elmúlt évek játékospolitikája az volt,hogy 30 év körüli (igazából “normális” csapatba nem kellő) lejárt szerződésű illetve olcsó játékosokat hoztunk,akiknek inkább adtak kicsit magasabb fizetést és akkor nem kellett az átigazolási díjakat fizetni vagy csak keveset…Most meg persze nem akarnak elmenni fele annyi fizetésért (persze a tudásukhoz mérten az lenne a reális) egy másik klubhoz…Vagy olyan feltételeket kérnek (jelen estben ez a 3 éves kontakt) amit nem fognak teljesíteni…Inkább itt padoznak majd jó pénzért 🙂

 5. Beugrónak azért még jó lehet Paletta. Azért láthattunk tőle egészen jó meccseket, konkrétan tavaly ő hozta a legstabilabb teljesítményt. Viszont huzamosabb ideig nem képes teljes koncentrációra, ezért a rengeteg buta szabálytalanság, kiállíttatás…ezért talán egy vésztartaléknak tökéletes lehet, ami elkélhet a hármas terhelés miatt.

 6. Már pedig el kellett volna fogadnia a Lazio ajánlatát. Jobbat biztos nem fog kapni, pláne hogy a MILAN nyakán marad, aki nem tart rá igényt. Se játszani, se a padra ülni nem fog.

  Egy fokkal talán jobb, de hasonló a helyzet GOMES-el. neki is meg kellett volna egyeznie a befogadó klubbal, ahelyett hogy itt hepciáskodnak a sztár elképzeléseikkel.

  Ez se nekik, se a MILAN-nak nem jó.