Nagy érdeklődés övezi a Milan első hazai tétmérkőzését a San Siróban, ugyanis a hírek szerint egy héttel a Craiova elleni Európa Liga visszavágó előtt az értékesített jegyek száma meghaladta a 47 ezret.

A Milan egygólos előnyről várhatja az augusztus 3-i visszavágót az Európa Liga harmadik selejtezőkörében.

A La Gazzetta dello Sport és a MilanNews.it beszámolói szerint nagy az érdeklődés a szurkolók részéről az első hazai tétmeccset illetően. A Milan-Craiova összecsapásra – szűk egy héttel a meccs előtt – eddig több mint 47 ezer jegy kelt el, ami abszolút felülmúlta a várakozásokat.

Marco Fassonét, a Milan vezérigazgatóját örömmel tölti el, hogy ilyen nagy az érdeklődés.

“A jegyértékesítés lenyűgöző szintre emelkedik. Boldogok vagyunk, hogy a rajongók követnek és támogatnak minket. Biztos vagyok abban, hogy jól fogunk szórakozni. Hosszú idő telt el, amióta a Milan a nemzetközi porondon szerepelt. Craiova? Nem volt könnyű mérkőzés, az 1-0 egy jó eredmény számunkra.” – mondta Fassone.

Összehasonlításképpen az előző szezonban csupán 32 ezren tekintették meg a San Siróban a csapat első tétmérkőzését, amely a Torino ellen volt a Serie A első fordulójában.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A szentélyben rugunk egy sima 3-ast,baromi jó hangulat lesz! Ki vannak a szurkolók éhezve a sikerekre! Meglesz a 60e nézőszám is!

  2. Muszáj felmutatni valamit az ufeának, hogy ne legyenek idegesek. Felmutatni azt októberre, hogy lesznek ám itt megnövekedett bevételek is, nem csak a pénzszórás megy. Az elköltött 160 -200 millió miatt ugye nyilatkoztak, hogy irgum-burgum is lehet a vége, miközben a 220 milliós Neymar-üzletet előre jóváhagyták, hogy felőlük semmi akadálya, mivel a PSG-nek van annyi bevétele, hogy nyugodt szívvel megtehessék. Csak én érzem a kettős mérce zöld szemű szörnyetegét a háttérben?! Cáfoljanak rám. Ha tudnak.

    • Míg nincs szabály sértés addig nem tudnak mit tenni, rendőr se büntethet csak mert nem tetszik a pofám…

      • Ahogy Palotta a Roma góré ma – eléggé kifogásolható stílusban egyébként – nyilatkozott, abból ki is derül, hogy ki jelentett fel minket az uefánál!

  3. Muttnak igaza van a kettős mércét illetően. Ha a milan akarná idehozni 220 M ért neymart akkor meg kitörne a világvége.

    • Hát már nagyjából mi is elköltöttünk annyit de nekik sztem tuti több a bevételük. De ettől Palotta a saját igazolásaival törődjön. Mondjuk megveheti Niangot. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet