Renato Sanches, a Bayern München portugál válogatott középpályása több játéklehetőséghez szeretne jutni és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Milanhoz szerződjön.

Hetekkel ezelőtt felmerült Sanches neve a középpályára, azonban a tárgyalások lassan haladnak. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke nemrég megerősítette a Milan érdeklődését, azonban hozzátette, hogy eddig még nem született meg az egyezség. A 19 éves középpályás ügynöke az a Jorge Mendes, aki egyben André Silva képviselője is és remek kapcsolatot ápol a Milan vezetőségével.

Renato Sanches leszögezte, hogy szeretne többet játszani és érdekes lehetőség számára a Milan.

“Személy szerint nem vagyok elégedett az első szezonommal Münchenben. Természetesen szeretnék többet játszani. Most a kínai turnén vagyok a Bayernnel, de ezt követően találkozni fogunk a klubbal és remélhetőleg megoldást találunk. Fiatal vagyok, így játszani akarok és játszanom kell. Azt gondolom, hogy Milánóban jobbak a lehetőségek, mint Münchenben. A Milan egy érdekes lehetőség. Ha lehetőség adódik és a klubok megegyeznek egymással, akkor szeretnék velük beszélni.” – mondta Sanches a SportBildnek.

Vincenzo Montella korábban elmondta, hogy még egy csatárt, egy középpályást és egy szélsőt szeretne a nyáron.

[adrotate banner=”28″]

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát nem is tudom, engem valahogy eddig még nem győzött meg. Igaz, a Benficában nem láttam játszani, meg különböző okokból a Bayernben sem. 🙂

  2. Ügyes gyerek, jöhet. Benficaban, EB alatt is jól ment a játék. Viszont…nálunk sem fog sokkal több lehetőséghez jutni, mivel van egy pár középpályásunk, akik biztosan kezdők leszenk vagy előnyt élveznek.

  3. Az ara aggaszt engem.
    megvettek 35m-ert egy eve pihen, kvazi leegett a Bayernben es megis felment az ara?!?Miert is? Mert a jateka nem lett jobb 1 ev alatt az tuti.

  4. Szerintem egy próbát megér ha már ennyi lóvét ölhetünk a csapatunkba,fiatal meg vannak az adottságai és ránézésre mintha a régi holland nagyágyúnkat látnám! 😀

  5. A Bayern fiataljai közül elöbb hoznám el Kimmichet vagy Comant. A portugál most 3 meccsen is bizonyíthatott volna az Arsenal, a Milan és a Chelsea ellen,de én úgy vettem észre,hogy finoman szólvasem tette..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet